Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zagrali byscie? (minecraft)

Konshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema,mam zamiar zrobic serwer minecraft 1.7.2 survival + moze skyblock (jak nie skyblock to dzialki) zagrali byscie na takim serwerze? @Edit serwer by mial na poczatek 10 slotow pozniej coraz wiecej :D

O luju.  :v

Opublikowano

Specjalnie napisalem w tytule (minecraft) a ty wchodzisz nie wiadomo po co,zeby obrazic mnie i sie popisac przed nie wiem kolega? na pogaduszkach tez mozna zadawac pytania,to jest za przeproszeniem takie gownoforum zeby pogadac,popytac sie itd wiec wiesz...a to czy zagralby ktos gdzies to mozna tez tu pytac bo po co te forum jest?

O luju.  :v

Opublikowano

Specjalnie napisalem w tytule (minecraft) a ty wchodzisz nie wiadomo po co,zeby obrazic mnie i sie popisac przed nie wiem kolega? na pogaduszkach tez mozna zadawac pytania,to jest za przeproszeniem takie gownoforum zeby pogadac,popytac sie itd wiec wiesz...a to czy zagralby ktos gdzies to mozna tez tu pytac bo po co te forum jest?

Napisales czy ktos zagra ale odrazu musisz dac ip co nie? to tylko przypadek...

fhqf.jpg

Vayner.

Opublikowano

To pogaduszki a nie reklamacje serwerow czy jak tam wy macie te poddzialy w dziecinnym swiecie.

Nie nie zagram nikt nie zagra bo nikt normalny nie gra w srajkrafta.

A BananCanadian?

Jak serwer będzie randomowy, tj. wysepki pod komenda /is create i sklep i tyle, to nie. Grałem kiedyś na wyspach i w nocy spawnowaly się potworki, z których dropily itemki, jak diaxy, emeraldy, surowce i inne.

Opublikowano

Jakbys mi za to placil kupil premium i dal adma to moze xD

Nikt ci nie zagra jest wiele swietnych serwerow tego typu . Maja dobre reklamy itp a ty tylko 10 slotow serio ?

I juz prawie nikt nie gra w kwadraty teraz te lole itp

signature5y.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...