Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wypakować Clienta Ravia.eu

root MeCa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

~

R

~

E

~

K

~

L

~

A

~

M

~

A

~

Mam dla was króciutki poradnik, jak wypakować Clienta ravii, może komuś się przyda :)

Na początek ściągamy standardowy enter nexus:

http://www.multiupload.nl/MADINEYB7B
https://www.virustotal.com/pl/url/f5b7268d3e31f562788727e7819b061d8b520e5f03e0a05b3ff88a0b067b4934/analysis/1391193242/

Jak ściągniemy nexuska, wypakowujemy go i wklejamy plik, który chcemy wypakować.

Teraz krótka konfiguracja nexuska:

o4ey9c.jpg

Standardowe opcje: eix, epk zmieniam na:

1c3sjp.jpg

Po czym dajemy Save.

/Polecam wypakować 'wszystko na raz' po przez zaznaczenie wszystkich plików bo po kolei z każdym plikiem musicie na nowo zmieniać te ustawienia.

Efekt?

3cval9.jpg

Pomogłem? Możesz walnąć like ;>

Opublikowano

Heh programik przydatny ale z ravi nie ma co wypakować bo to 100% pl + jedna broń i zmiana expa. Oczywiście lajk + 5 w profilu.

Opublikowano

SZACUN. PRAWILNY PORADNIK - Zmiana rozszerzeń w EterNexusie.

@Topic: Lajka nie będzie bo nieprzydatne.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Ravia to niby dobry serwer? 1 własna mapa 1 własny set broni, zmienione textury (na bardziej chu*owe) reszta to skopiowane żywce z pl'a i lekko przerobione... nic tam ciekawego nie ma i niczym nikogo nie mogą zaskoczyć zwykły marny serwerek pod względem technicznym... a, że siejący propagandę 'Jebać FuBu' isramu na gimbusach w przedziale wiekowym 10 - 14 lat to inna sprawa, według mnie nawet taka balmora jest lepsza pod względem technicznym. Wyzywacie FuBu, a sami nie lepsi...

ten serwer przeżył wszystkie tu obecne serwery na mpc :)

pozdrawiam

oo faktycznie mi pocisnął masz racje, sucharku AHHAHAHA
Opublikowano

Mógłbyś dać Tut jak rozpakować Clienta Imetka albo innego serwera np. Pandora2.eu :P

W sumie z imetina to jedynie questy są dobre bo co do reszty to serwer jest stary i wszystko praktycznie jest na epvp :P no może prócz tych nowych wyglądów broni od chaoss'a :)

a co do ravi nic ciekawego a tutek jest fajny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...