Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać w bf4 multiplayer...

adrian0868

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Dziś dopiero zainstalowałem sobie bf4, przeszedłem całego na single player - a jako, że pierwszy raz gram w tak dobrą graficznie, wizualnie i grywalnie ogólnie grę, to jestem ciemny w tych sprawach, a konkretniej chodzi o to, że mam konto na Origin i BF4, a nie mogę zagrać na multiplayer. Jak włączam grę, włącza mi się tylko z trybem single. Czy bf4 w związku z tym ma osobnego klienta na multiplayer czy co trzeba zrobić, aby zagrać na multi?

Dzięki i pozdro. :)

Dum spiro, spero.

Opublikowano

No ale nie chodzi mi ta strona w ogóle. Wybieram serwer, próbuję się połączyć na stronie to mi pisze, że muszę się zalogować, mimo że jestem przecież zalogowany. Origin jest online. A na BF4 jak klikam Battlelog to wczytuje się i na tym staje.

Dum spiro, spero.

Opublikowano

Pobrałem też jakieś "web browser" czy coś takiego, pokazujące ile jest pkt chyba dla danej drużyny (czy coś, nie wiem). Ale to też nie pomogło. Pomóżcie !

Dum spiro, spero.

Opublikowano

Próbowałem wszystkiego, potwierdziłem mail'a, zalogowałem najpierw tylko strona+bf4, potem gdy to nie poszło dołączyłem origina do tego - też nic. Więc spróbowałem sam origin + bf4 i co? Nic. Wylogowałem ze wszystkiego to woła origin, ale gdy on jest, to nagle się nie wczytuje.

Generalnie bf4 jest jak włączę origin w grze rozpoznana jako "unknown game". Czyli co, muszę się połączyć originem z Oryginalną grą od bf4 i nie mogę mieć pirata żeby grać sobie po necie?

Dum spiro, spero.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...