Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Do wyjscia z tego jeb.. silvera.

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam champa jakiegoś, którym łatwo carrować gry, mam np vi, mam na niej 1 win 3 lose na rankedach, mimo ze mam dobre kda i często gankuje, to albo bot lane da dupy (przewaznie) albo nie ma teamplayów w ogóle.. byłem w brąz 4 dobiłem do silver 4, a zauważyłem, że w tym brązie grają lepsi ludzie niz tu gdzie teraz jestem... cena champa nie gra roli, co do gry lubię chodzic na jungle, topa czasami pojdę na mida i adc.

Opublikowano

Lucian na ADC, Riven/Shyv na topa, Annie na supporta, Yasuo/Zed/Fizz/Kayle na mida oraz Vi w jungli i Cho'gath-mid/top/jungle Dzięki tym postaciom jest trochę łatwiej się wybić.

Opublikowano

up guzik prawda, mam riven niezbyt lubie nią grac, shyvaną dobrze mi idzie ale cóż, bot lane zazwyczaj premade w dodatku zjebuski. zedem jak dobrze mi idzie na lini to to samo albo bot lane suck albo 0 teamplay.. polecam sprawdzic moj lolking w moje gry i popatrzec na bot lane moje a przeciwnika. zazwyczaj przez tą linie sie przegrywa.

Opublikowano

Najlepiej bierz champów z aoe, żebyś w tf mógł siać spustoszenie.

Polecam Oriannę i Gragasa.

Orianna :

combo

ciekawa mechanika

slow

w late potężny dmg

tarcza

aoe ult

Gragas:

świetne early jak i late

poke

mobilny

slow

świetne aoe ult

2rp9q8l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...