Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Uruchomieniem WarRock'a

Frytboy16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam taki problem, loguje się na stronę i daje PLAY, i nie ma odpowiedzi na to kliknięcie, logowałem się kilka razy i nie pomogło, nie wiem co robić.

Jak jest jakiś sposób, to proszę o pomoc.

Opublikowano

Działa... jednak przez launcher, przez PLAY pewnie nie, nie można tak po prostu olewać bo może się przydać na przyszłość, jakieś eventy.

Użyj przeglądarki google chrome, jeśli z nią będzie problem zerknij do tego tematu:

http://en.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/News/Notice&mode=view&bGr=Notice&uId=17966
Dear Player,

We would like to notify you that as of January 2014, Google Chrome has not supported automatic permission for the Nexon Game Controller plug-in due to a change in their policy. Please perform the following steps to play the game normally:   

1. Please type chrome://plugins into the address bar of your Chrome browser, and by hitting the 'enter' key you will be redirected to the Plug-ins page.

2. Find “Nexon Game Controller” and select the ”Always allowed” checkbox.

We are sorry for the inconvenience.

Best Regards,
Nexon Europe

To może tak na przyszłość :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...