Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycje na nazwę w grze

DjDaamian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymyslcie mi jakas fajne nazwe do doty . Wogole da sie tam miec nowe konto bo ja gralem na moim glownym koncie steam w bete i lamilem i wogole .

signature5y.png

Opublikowano

Nowe konto na Steam jedyna opcja, by mieć nowe konto w Docie 2. A nick to musisz już sam wymyślić, gdyż każdy lubi co innego xD. Jeden ci poda nick Zapinator2000, a drugi Klimatyczny Wiesiek.

Opublikowano

Kurcze nowe konto steam to lipa ;c

@edit Chcialbym nick inny niz tu mam wogole nie zwiazany z nim

Cos podobnego to PhantomL0rd'a

signature5y.png

Opublikowano

W ogóle to naucz się pisać. Wymyśl coś sam, masz przecież tysiąc generatorów nickname'ów a nie tworzysz kolejny spamerski temat, gdzie będzie chciało tysiąc osób napisać byle coś, żeby mieć jednego posta. Jak rozegrałeś kilkanaście gier to po co Ci nowe konto? Zmień na Steam i tyle, zawsze możesz ukryć profil. Na początku nadal nie będziesz najlepszy, musisz się po prostu nauczyć jak grać w Dotę.

#Panie moderatorze, może pan przestanie edytować moje posty? Dostałem warna za napisanie posta o zaprzestaniu pisania nicków, bo każdy pisze jeden głupi byle jaki nick, a teraz post zedytowany i... post za który warna dostałem usunięty, a warn jest? Aha.

#PS.

Świetne nicki podał wildas jedynie.

Opublikowano

Klimatyczne:

PhantomDamian

TemplarDamian

ShadowDamian

OutworldDamian

Damianshaker

WindDamian

NyxDamian

SandDamian

WraithDamian

TideDamian

FacelessDamian

AntiDamian

CrystalDamian

InvoDamian

TerrorDamian

Opublikowano

SiedemMieczyWpochwie

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

Legenda
Opublikowano

Temat tylko do spamu. Przeczytaj książkę i może coś znajdziesz. Bądź kreatywny! Zamykam ten syf.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...