Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z nfs world

vandarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chcialem pograc sobie w nfs'a world po przerwie wszystko ladnie ale podczas wyscigow mam dziwne cofki nie wiem czego to wina. Kiedys chodzilo mi wszystko pieknie a teraz grac sie nie da. Jedyne co zmienilem to system z xp na win 7 oraz sterowniki na nowsze i dla win7.Prosze was o pomoc

Opublikowano

Problemy z łączem, ping może też być przyczyna. A co do power-up'ów to nie wiem jak u Was ale u mnie już wszystko gites jest

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

poprostu to wyglada tak jade na wyscigu nagle scinka i kazdy przedemna i tak co chwile

W innych grach nic sie nie dzieje tylko w nfs world

Opublikowano

Wina może leżeć o stronie ich servera, twojego łącza lub komputera. 

Jaki masz internet? (prędkość + od kogo np. neostrada)

Procesor: Intel i5 4690k 3,4GHz - Haswell | Grafika: Asus Strix GeForce GTX 970 4GB Płyta Główna: AsRock Z97 Pro4| Pamięć operacyjna: Crucial Ballistix 8GB | Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 630W + 80 Bronze | Dysk Twardy: Western Digital Caviar Blue 3,5" 1TB | System: Windows 10

Opublikowano

Wina może leżeć o stronie ich servera, twojego łącza lub komputera. 

Jaki masz internet? (prędkość + od kogo np. neostrada)

Internet raczej nie jest winny, ponieważ ja bez większych problemów gram mając internet od playa który podczas gry nie wyciąga ładnych prędkości.

jte9qDc.png

Na jakich detalach grasz? Czy masz odpalone inne programy w czasie gry? Być może łącze jest zbyt obciążone, i niezależnie od prędkości masz cofki. Graj z wyłączonymi komunikatorami (gg, skype, ts), przeglądarką.

Opublikowano

1.detale zmienialem od najwyzszych do najnizszych nic nie dalo

2.z programow nic po za ts'em

ale przed przeistalowaniem z xp'ka na win7 nie bylo problemow zadnych

Opublikowano

To wyłącz tsa, zaobserwowałem że żre on niesamowicie dane, i jest wymagający co do prędkości. Nawet jeśli nie gadasz, tylko jesteś w poczekalni serwa.

Opublikowano

10mega od neostrady ale w innych grach nie ma problemu tylko w nfs'ie

A nie przypadkiem "Do 10 mega"?

1.detale zmienialem od najwyzszych do najnizszych nic nie dalo

2.z programow nic po za ts'em

ale przed przeistalowaniem z xp'ka na win7 nie bylo problemow zadnych

Nie skacze Ci ping jak grasz z włączonym ts?

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...