Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kha'zix nerf

Royal2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd mamy wiedzieć. PBE to serwer testowy i nie wszystko musi wejść na globalne serwery. Na pewno coś mu zmienią, bo dzieci na reddicie płaczą

Opublikowano

Nie musi być wprowadzone na 100%, bo to jest PBE. Tam zapoznają się z opinią graczy, po czym wprowadzą niektóre z tych zmian lub nie wprowadzą w ogóle.

Opublikowano

Skąd mamy wiedzieć. PBE to serwer testowy i nie wszystko musi wejść na globalne serwery. Na pewno coś mu zmienią, bo dzieci na reddicie płaczą

Jak go znerfią to moje życie nie będzie miało sensu. Jebać riot nerfią każdą dobrą postać.

1373637009-U477327.png

Opublikowano

To jest myślenie bez sensu... Nerfią moją ulubioną postać to jebać Riot. Jeżeli coś odstaje od reszty do dostaje nerf/buffa. Uważam, że Kha'Zix zasługuje na lekkiego nerfa.

Opublikowano

To jest myślenie bez sensu... Nerfią moją ulubioną postać to jebać Riot. Jeżeli coś odstaje od reszty do dostaje nerf/buffa. Uważam, że Kha'Zix zasługuje na lekkiego nerfa.

ale przecież dostał nerfy kiedyś. No ile można. To niech polepszają gorsze postaci, a nie nerfią kha'zixa tak, że nie będzie się nim dało grać. W tym linku jest na prawdę mocny nerf na q

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Jak go znerfią to moje życie nie będzie miało sensu. Jebać riot nerfią każdą dobrą postać.

I tak jest bezsensu

Niech znerfią to ścierwo bo wyraźnie odstaje od innych champów. Nikt nie ma takiego bursta, jak złapie troszke feda to już pograne. Najgłupsze jest jego e które ma za duży zasięg. Zeby skontrować khazika to trzeba kayle w teamie i każdy z ga, bo nie idzi sie ogarnąć kto tak szybko zdycha.

Opublikowano

dostanie nerfa bo jest modliszkom a modliszki da sie rośtapać butem

no i jego q będzie wielkim gównem nie bendzie dało sie nim grać i skonczy jak noobskie postacie kturymi nikt nie gra typu Vi Gragas albo leBlnc

Opublikowano

dostanie nerfa bo jest modliszkom a modliszki da sie rośtapać butem

no i jego q będzie wielkim gównem nie bendzie dało sie nim grać i skonczy jak noobskie postacie kturymi nikt nie gra typu Vi Gragas albo leBlnc

gragas i vi też dostaną nerfa. Na razie są op. Po co nerfią kha'zixa. Mogliby tylko na q dać 6procent zamiast 8 i wystarczy. A oni wszystko opróćz w mu nerfią.. Jebać riot. Jebać dzieci, które płaczą, że kazik jest za bardzo op. TO niech sobie go kupią..

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Boze. Jeśli mówimy, że to nieaktualne i powrócono na stare śmieci, się nie przejmuj tylko graj? Roztrzasajac teraz to, mógłbyś właśnie Kha zagrać mecz...

Opublikowano

Z dupy wyciągnąłeś te informacje z 15 stycznia.... przecież wczoraj albo przedwczoraj wyszedł na pbe patch w którym cofnęli te wszystkie zmiany.

To kogo znerfią w następnym patchu?

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Nikt tego nie wie, to co jest na pbe to po prostu sprawdzanie przez Riot tego jak będzie funkcjonowały postacie gdy sie je znerfi/buffnie. A to czy tak będzie na oficjalnym serwie czy nie, nie da się przewidzieć

MW-800x200-banners-2013-8.jpg

Opublikowano

Ostatnio był patch w którym cofnęli tego nerfa więc raczej nie wejdzie na główny serwer.

Opublikowano

gragas i vi też dostaną nerfa. Na razie są op. Po co nerfią kha'zixa. Mogliby tylko na q dać 6procent zamiast 8 i wystarczy. A oni wszystko opróćz w mu nerfią.. Jebać riot. Jebać dzieci, które płaczą, że kazik jest za bardzo op. TO niech sobie go kupią..

Mówisz jebany riot? A ja mówie jebance cebulaczki, coś kurwa nie pasuje po huj grasz? To ich gra i mogą zrobić co chcą, nawet zeby katy ulti biło true a q kha biło magic. Tak mnie tacy ludzie wkurwiają ze normalnie dno. Już wiem czego polacy mają taką opinie. Nie dość że darmowa gra to jeszcze źle, śmieszny jesteś. Jak pisałem wcześniej kha będzie miał nerfa bo meta zbyt bardzo się zmieniła na jego korzyść, lb i grag i vi tez.

Opublikowano

Up dokładnie pozatym weźcie na luz kha ma na Q 200%ad i 8 %brakujące zdrowia plus bazowe co 3s w chuja zbalansowane ... , dla przykładu poppy ma Q bazowe ,bonus ap , 8 %max hp , to czemu nią nie gracie na ap ? Jest jeszcze bardziej OP , z tym że kha ma jeszcze samotne cele które mają śmiesznie niskie "kółko" więc kha bije ci 40% więcej nawet jak ktoś koło ciebie stoi i to jest u niego op , on każdemu w TF robi dmg jako samotne cele , powinni to zmienić na większy krąg tych samotnych i będzie balans , pozdrawiam...

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...