Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Syndra

kaaramba12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ta postać jest rzeczywiście tak trudna do ogarnięcia ? Mam zamiar ją kupić i tak się zastanawiam ile muszę nią pograć , aby móc myśleć o graniu nią na co najmniej " dobrym" poziomie . Wiem , że u każdego wygląda to inaczej , ale ile Wam to zajęło pod warunkiem , że gracie nią dobrze ?

Opublikowano

Najtrudniej to chyba wychodzi combo Q E. Trudno jest zestunować kilku przeciwników, stun ten dość często wchodzi ale ja miałem problem czasami, że nie trafiała ta kulka w niego i tylko został odepchnięty, przez co zginąłem. Myślę, że z 50 gier i jakoś będzie :)

Opublikowano

Poszukaj na YT streamerów grającyh właśnie Syndrą i na początku obczaj w jakiej kolejności używają skili, przedmiotów aktywnych etc. Mi to często pomagało, nie wiem jak innym, ale dzięki streamerom nauczyłem się dobrze grać Lee Sinem, więc myślę, że to działa : )

Opublikowano

Ogólnie tak jak mówią, to super-hiper-wchuj ciężko nie jest, ale łatwa też nie jest :P Tak jak ktoś tam wspomniał, ciężko wchodzi 7 kulek+dfg. Stun Q+E ciężki nie jest, smartcasty dają radę. Gorzej z W+E, tutaj musisz wyczuć w czasie, ale myślę że te paredziesiąt gier i jest git. Polecam zagrać sobie na customach czy na botach, żeby mniej więcej obczaić mechanikę, co i jak. Ja po 30 grach już nawet dobrze, to jest taka pierwsza "poważna postać". Zagrałem nią około 250+ gier, ale nadal się dokształcam.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

A tak właściwie jak się robiło combo do ulti żeby było jak najwięcej kul? I ile ich maksymalnie może być? Jak grałem w rotacji to chyba miałem 5 czy tam 6(nie pamiętam :P)

Opublikowano

A tak właściwie jak się robiło combo do ulti żeby było jak najwięcej kul? I ile ich maksymalnie może być? Jak grałem w rotacji to chyba miałem 5 czy tam 6(nie pamiętam :P)

7 kulek max. 40% CD i blue. Do tego jak użyjesz Q i na daną kulkę użyjesz W czy E, to czas trwania kulki się resetuje. Czyli łatwo nie jest ;)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Dzięki wszystkim ,a macie jakieś małe rady co mam robić ? tzn. rzeczy które na początku robiliście , źle , ale teraz już wiecie , że tak się robić nie powinno. ?

Opublikowano

Dzięki wszystkim ,a macie jakieś małe rady co mam robić ? tzn. rzeczy które na początku robiliście , źle , ale teraz już wiecie , że tak się robić nie powinno. ?

Od razu naucz się grać na smartcastach. Ja na początku nie wiedziałem, co to jest, ale jak je ogarnąłem to nie widzę gry bez nich, szybsze combo itd. Staraj się jak najczęściej używać Q, żeby zbierać kulki. E trzymaj w razie ganku enemy junglera albo waszego, żeby zestunować. Jeżeli w early sobie radzisz, to w late będziesz kosił. Musisz się tylko nauczyć stunować, żeby trafić jak najwięcej enemy no i to ulti.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Postać dość trudna ja się mogę pochwalić bo pierwsza gra nią bardzo poważna nie była moim zdaniem syndra polega na wyczuciu czasu i oczywiścię na Q Q+E jest to bardzo łatwe zależy jak kulkę postawić i w środek E i stunujesz :D W można przenieść Blue :D Invade na 2 lvl boshe :D fajnie by było Q+ W i masz Blue co do niej mi wystarczyła 1 gra i ogarnąłem nie wiem jak ty grasz ale myślę że do nawet 60 gierek z lepszymi graczami (_) ;D

2pqvmzs.jpg

Opublikowano

nie słcuchaj ludzi. ja w pierwszej grze walnąłem 3 penty. postać wydaje sie trudna ale nie jest takowa. dobry build i runy i wygrasz nawet z lb w early

Chciałbym zobaczyć te 3 penty ,postacią którą grasz pierwszy raz .. i ma 100% trudności xD <_< -.-

.jpg

Opublikowano

Nie, nie jest trudna. Jest bardzo silna, nawet jak przegrasz linię później jesteś w stanie oneshootować enemy carry. Maksuj Q, potem E, trafiaj stuny a się z pewnością szybko nauczysz.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Lol, ja nią zagrałem 10 gier i ogarnąłem... W kazdej grze staty po 10/4, mid wygrany, przeciwnik unieszkodliwiony.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...