Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zamiennik LifeMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Czy istnieje jakiś zamiennik pluginu LifeMC ?

Nie koniecznie plugin może być również skrypt. byle by była możliwość dodawania komendą komuś życ . LifeMC nie chce ponieważ on banuje na stałe , a ja chciałbym żeby blokada była

czasowa. Oraz nigdzie nie mogę znaleźć pliku który odpowiada za komunikaty, a chciałem je spolszczyć.

"Chce­my być obec­ni w życiu in­nych ludzi, w ich roz­mo­wach, myślach, marze­niach, pla­nach. Chce­my czuć się pot­rzeb­ni i zauważani. A może po pros­tu boimy się, że nikt nie zauważy naszej nieobecności. "

Opublikowano

Trzymaj, jeszcze nie opublikowany skrypt mojego autorstwa!

Jeszcze niby nie ma funkcji administratora, do dawania żyć, ale możesz sobie te diamenty dać i zjeść ;)

Linczek:

http://pastebin.com/mmrHJE8h

Ehh właśnie mi chodzi o zablokowanie jedzenia diamentów , żeby życia można było tylko dokupić w sklepiesms

"Chce­my być obec­ni w życiu in­nych ludzi, w ich roz­mo­wach, myślach, marze­niach, pla­nach. Chce­my czuć się pot­rzeb­ni i zauważani. A może po pros­tu boimy się, że nikt nie zauważy naszej nieobecności. "

Opublikowano

A powiesz mi jak to zrobić ? bo nie ogarniam za bardzo ;p narazie będe próbował ale raczej mi się nie uda

Opublikowano

@ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...