Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

10 pierwszych rankedów.

ZWYROOL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie co zrobić? Rozegrałem 5 rankedów:

1 lose gdyż mid afk 30min..

2 win

3 wywaliło mnie przez riot i lose nie wiem czemu zaliczyło jako 2 przegrane

5 lose idiota z brązu pickną xina na supporta i nafeedował dravena

i co teraz mam zrobić? mam 4 lose i 1 win... ile na oko musiałbym jeszcze wygrać, żeby wejść chociaż do silver 5. Jakieś porady dla mnie macie? Mam ok. 15 chamów runy ad i nieskończone ap (gram tylko adc/top)

co mam zrobić, może jakie postacie kupić? itp.

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

Zależy w jakiej lidze byłeś przed rozpoczęciem sezonu ja byłem w bronze 1. Wygrałem 7 przegrałem 3 i jestem Silver 5. Polcam ci Dravena na adc. A na topa to Garen, Riven. Tyle narazie ;d jak odpiszesz w temacie postaram sie coś dodać ^^

Opublikowano

A jaką ligę miałeś? Jeżeli byś wyrównał do 5/5 to powinno cię wrzucić w okolice starej ligi. A jeżeli to twój pierwszy sezon to żeby być w silverze to musisz chyba wygrać wszystkie pozostałe i mieć 6 win 4 lose.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Jeżeli dopiero wbiłeś 30 to nie graj rankedów, proszę ciebie... Potem płacz, że jestem w bronzie przez team. Zbierz sobie AP runki i kup, by mieć z 30 championów i zacznij grać rankedy. A co do pytania to 5/5, by w twoim pierwszym sezonie zacząć od Silvera 5.

Opublikowano

15 champów i nieskączone runy ap, sory ale nie zasługujesz na silvera :). Ja mam4 strony run 60 champów i od roku gnije w silverze

To gratuluje skilla :3

@topic Jak dla mnie powinienieś najpierw zająć się dokończeniem run i kupieniem paru championów bo może pojawić się problem jak ktoś picknie twoją linię .

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Bo nie zasługujesz na wiekszą lige. ja w 2 tygodnie całego silvera przeszedłem a to jest najgorsza z dywizji.

Nie sadze że silver to najgorsza dywizja. Moja koleżanka 3 dni i z Sliver 5 do Silver 3 weszła. Ja myślę że jednak bronze jest najgorszą dywizją, gdyż tam musisz naprawdę mieć szczęście bo jest tam dużo troli, afkerów i toksycznych graczy.

"Zasady są po to aby je zobojętniać"

Opublikowano

po prostu nie zasługujecie na lepszą ligę. płaczecie, że tak ciężko jest w brązach i silverach, afk same i trolle. jak jesteście takimi dobrymi graczami to sobie bez problemu poradzicie we 4, nawet jak ktoś nafeeduje wroga ;). W silver sam wygrywałem gry z afkami i trollami. pogódźcie się z tym, że jesteście tak samo chujowi jak reszta graczy. pozdrowienia z diamentu

Opublikowano

A ja mam pytanie inne, też dot. 10 ranków. Jeśli mam obecnie Golda 4 i będę grał duo z moim kolegą unranked (w poprzednim sezonie był w brązie 3) to spadnie mi MMR czy jak?

Tak będzie Ci spadało MMR stopniowo. Ponieważ grasz na słabszych przeciwników. Za to koledze MMR będzie rosło i nie będzie dawał sobie rady z silniejszymi.

SUPPORT MY MENTAL HEART OR I WILL KILL YOU!

Opublikowano

po prostu nie zasługujecie na lepszą ligę. płaczecie, że tak ciężko jest w brązach i silverach, afk same i trolle. jak jesteście takimi dobrymi graczami to sobie bez problemu poradzicie we 4, nawet jak ktoś nafeeduje wroga ;). W silver sam wygrywałem gry z afkami i trollami. pogódźcie się z tym, że jesteście tak samo chujowi jak reszta graczy. pozdrowienia z diamentu

Niestety nie. Zrób sobie drugie konto z bronze 5 i spróbuj wyjść. Będzie Ci ciężko mimo iż jesteś w diamencie. Nie mówię że nie da się wyjść ale będzie napewno ciężej niż w goldzie gdyż w brązie jest wszystko (afki,torlle,toksyczni gracze,gracze z poziomu golda też są). Nie możesz wiedzieć czy nie zasługuje na lepszą ligę gdyż nie znasz jego MMR. Gdy jest 4vs5 to owszem da się wygrać ale może też być tak że oba teamy są silne ale przez to że nie ma jednej osoby nie da się wygrać. Bycie dobrym graczem nie wystarczy. Jeżeli będzie dużo noobów w teamie (w brązie często się to zdarza) to sam gry nie wygrasz.

A do autora tematu: Myślę, że raczej do silvera się nie dostaniesz ale to wszystko zależy od twojego MMR. PZDR

"Zasady są po to aby je zobojętniać"

Opublikowano

Ją wyszedłem z brązu w 4 dni ... Win strike po 10 .. Ludzie pięciolecie że brąz to dno , grać pierw się nauczcie , po 500 win na normalach zapraszam na rankedy , w bronie so takie czopy że wygrywam 4v5 ... Przegrana tylko jak u przeciwnika jest podobny ogar a jego team ma CC...

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Ja jestem Silver 5 . Po 3 sezonie bylem unranked przed sezon tez dopiero w 4 sezonie wbilem 30 lv . Wygralem 5 rankedow a 5 przegralem .

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

w brązie da się wygrac nawet w 3/2 osoby. Nie pierdolcie ze w goldzie łatwiej niz w brązie. W goldzie cos tam ogarniają, ale i tak uwazam silvera za najgorszą ligę.

Opublikowano

a co mają np runy lub ilość champów? ja gram bardzo dobrze idę o zakład, że lepiej niż niektóre platyny bo uczyli mnie koledzy z diamonda i cały czas z nimi grałem więc przeciwnicy na moim 20lvlu byli. ok .silver-gold i nie cerrował mnie team. po 2 na tych wszystkich rankedach jakich grałem moja linia wygrała...

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

Skazujesz na stracenie tych, którzy naprawdę sobie nie radzą, a się starają... Wyccaruj gre komus supportem. Powodzenia w "diamencie" a pewnie większość Twoich gier to soraka, czy blitz.

SUPPORT MY MENTAL HEART OR I WILL KILL YOU!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...