Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobieranie przeciwników.

Plazmaz90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zjebane MMR przez takie gówna w platynie ja się pytam dlaczego? Mam chyba 44% win ratio a przez co? Przez jebanych afkerów i tak zwane gówna :) Ostatnio grałem wukongiem na topie Jax zdominowany miał 0/5, ale... yorick jungle to mówi samo za siebie wylazł z gry no bo po co grać miał 0/3, mid Ziggs przegrał na Lux i miał 0/3, a bot lane to jakiś koszmar draven 0/6, a janna 0/4 jako jedyny w tym teamie miałem kille! Mam platyne IV ja nie wiem co ten Riot robi... Śmiejcie się że płacze ale taka prawda ;)

ZIELONO MI O_o

Opublikowano

I co mamy Ci powiedzieć? Że smutamy razem z Tobą czy jak? Każdy ma podobnie i każdy z osobna nie tworzy tematu z żalem że przegrywa.

Opublikowano

Niestety matchmaking lekko kuleje. Czasem w 10 meczach trafi ci się 10 leaverów, a czasem w 15 będziesz miał "pro" team i leaverzy w enemy. W Docie 2 matchmaking jest o niebo lepszy. Za leave nie dostajesz bana, tylko zostajesz przeniesiony do kolejki z mniejszym priorytetem, więc na mecz musisz czekać zamiast minuty piętnaście. Przez ten okres nie dostajesz również expa. To byłoby najlepsze rozwiązanie, tylko zamiast braku expa brak IP.

Opublikowano

I co mamy Ci powiedzieć? Że smutamy razem z Tobą czy jak? Każdy ma podobnie i każdy z osobna nie tworzy tematu z żalem że przegrywa.

Jaka dywizja? ;)

ZIELONO MI O_o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...