Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z questami

Dziobix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, aktualnie robię misję początkową z tą czarownicą i dzieckiem przywódcy obozu. Ta czarownica każe mi jakieś zarodniki z czegoś zbierać ale nie mam pojęcia gdzie to jest. Jak sprawdzać takie żeczy w questach?

-: VtLOOe6.png :-

Opublikowano

W dzienniku zadań (domyślnie J) klikasz na quest, któr aktualnie robisz i tam szukasz wyszczególnionej na niebiesko nazwy. Po kliknięciu na nią otworzy Ci się okienko z opcją "Locate" - "Lokalizuj" albo coś takiego. Nie wszystko da się tak zlokalizować ale można zdecydowaną większość. Na mapce pojawia Ci się krzyżyk z najbliższym punktem gdzie jest to czego szukasz.

Gdy wejdziesz do mapy, zakładka Quests i tam wybierzesz między Kampaniami oraz zwykłymi zadaniami możesz kliknąć na wybranego przez siebie questa co w większości zadań w grze pokaże Ci gdzie masz szukać tego co jest w aktualnej części questa. Następnie po prostu biegasz i szukasz po okręgu.

W opisanym przez Ciebie Asmodiańskim queście "Where's Rae?" - "Gdzie jest Rae?" (najlogiczniejsze tłumaczenie na jakie wpadłem) w tym punkcie musisz poszukać grzybów wyglądających następująco:

the_search_for_rae_13.jpg

Po użyciu go zamieniasz się w Ribbita na chwilę i masz pobiec do Verdandi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...