Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Plugin na niemilitowane sloty COOMING SOON!

YoYoDj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wkrótce Przedstawie wam plugin na nielimitowane sloty dzięki któremu dodajesz sloty np na hostingach craftserve przykład:

Wykupiłeś u nich serwer 40 slotów ale dzięki temu pluginowni możesz sobie dać 500 albo i 20 000 dla każdego każda ilość się znajdzie

Plugin jest bardzo prosty nie ma w sobie żadnych uprawnień jest tylko config z jedną liniką

maxplayers: i tutaj sobie ustawiasz ile chcesz slotów

Plugin jest mojego autorstwa

Opublikowano

Napewno ludzią sie przyda taki plugin.Ale niewiem czy nie usuwaja serwera jak sie tak zwiększa sloty.

EUNE - 20 LVL - NICK - LAYUPL

EUW - PO WBICIU 30 LVL GRAM TU!

Opublikowano

Ja używam na swoim :D craftserve nic nie wie i im tego nie wykazuje najwyraźniej nic narazie nie wiedzą a używam już tego pluginu jakiś rok ;) jeszcze myśle jak go nazwać sądzę że NoLimitSlots

Opublikowano

@up ref co 24h

@topic nie rozumiem poco piszesz nam, że wkrótce przedstawisz nam ten plugin. moim zdaniem to nabijanie postów i tyle. jak będzie to będzie nie rozumiem po co nas uprzedzasz ...

btw. projekt wydaje się bardzo fajny, tylko może zdarzyć się tak, że na liście serwerów te sloty będą ale do gry nie będzie można wejść na te hackowane sloty. no i jest to nielegalne ...

Szczegóły i portfolio

http://vabes.pl

Kontakt: [email protected]

What the hell? That's disgusting! That's too squishy!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

w MotdManager jest komenda /motd maxplayers <falszywa liczba slotow>

ja sobie ustawilem 999999999 :)

mc.x-hardcore.eu!
OTWARCIE SOBOTA o 17:00! (29.08.15)r)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...