Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Tryb Unicestwienie w Battlefield 4

RADTOR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tryb Unicestwienie w Battlefield 4.

Tryb unicestwienie polega na dostarczeniu bomby, która zostaje losowo umieszczona na mapie do przekaźników przeciwnika. Każda drużyna ma 3 przekaźniki. Czas na dostarczenie bomb to 20 minut. Po upływie tego czasu wygrywa drużyna, która zniszczyła najwięcej przekaźników lub gra kończy się remisem. Żołnierz z bombą jest doskonale widoczny dla przeciwnika.

Jak grać w tym trybie?

Należy cały czas być niedaleko bomby. Jeśli żołnierz z Twojej drużyny ma bombę. Trzeba zapewnić mu osłonę ogniową, a najlepiej transport. Jeśli posiadasz bombę to masz małe szanse na umieszczenie na przekaźniku. Chyba, że posiadasz transport powietrzny albo lądowy. Trzeba skupić się na szukaniu osłon i atakować rozważnie na punkty. Jeśli żołnierz bombę upuścił należy ją podnieść, a później jeśli Ty ją upuścisz podnieść ją powinien żołnierz za tobą, później następny itd. aż do przekaźnika. Należy też pamiętać, że wybuchająca bomba niszczy wszystko w okolicy, więc nie warto bronić jej z niewielkiej odległości.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Poważnie ktoś stosuję się do takich obszernych i bogatych w wiedzę poradników?

to tak jak napisać w trybie podboju przejmij flage ale jak przeciwnik ja Ci zabierze to znowu ja przejmij....

Gratz

Opublikowano

Bez urazy ale mógłbyś się bardziej wysilić i napisać rzeczywiście coś przydatnego. "Czołgi", "Levolution na SP" i teraz to. Nie wiem czy komuś się to przydało. Jak już to mógłbyś napisać coś więcej np. opisać wszystkie pojazdy naziemne, levolution na każdej mapie czy chociaż opisać wszystkie tryby gry. Na siłę piszesz te poradniki, które nie są szczególnie potrzebne.

Opublikowano

Bez urazy ale mógłbyś się bardziej wysilić i napisać rzeczywiście coś przydatnego. "Czołgi", "Levolution na SP" i teraz to. Nie wiem czy komuś się to przydało. Jak już to mógłbyś napisać coś więcej np. opisać wszystkie pojazdy naziemne, levolution na każdej mapie czy chociaż opisać wszystkie tryby gry. Na siłę piszesz te poradniki, które nie są szczególnie potrzebne.

Z Levolution to wiem, ale przy czołgach nic więcej się nie dało napisać. A co byś dodał do tego poradnika?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Myślę że poradniki dotyczące trybu gry nie mają sensu. Jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć czegoś na temat danego trybu wszystko jest na battlelogu + filmik do każdego trybu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...