Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4 pytania.

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1: Witam, mam oto takie pytanie, bo gram coraz czesciej przeciwko dravenowi lub jinx na linii, jak przeciwko nimi grac? jinx wywali Ci z ulta na 6, 300-400 damage a draven z kryta, szkoda gadac..

2: Czy bedzie jakis nerf na yasuo, jezeli ktos ogarnia yasuo to ma pente co gre T.T

3: Jaką postać zmainowac zeby carrowac gry na silverze? bo niestety lubie grac lb, ale sam gry nie wycarruje taka postacia. Zawsze lb zabijam AD carry na combo ale gorzej jak focus na mnie poleci, nic nie zrobie w teamfighcie.

Champ na mida lub jungle ;x

4: Kiedy bedą w rotacji zed lub yorick? :C

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

1: Rozwal ich w early. Dravena nie wiem. ale na jinx to wystarczy gank bo ona nie ma ucieczki

2: Nie sadzę niedawno cos z nim robili.

3: Ehhh masa dobrych junglerów, ale ja polece ci Vi. A mida to może yasuo albo ahri

4. To zależy od riotu :P

Opublikowano

1. Rozwal w early i spróbuj outfarmić.

2. Zmniejszą mu zasięg ulta.

3. Na jungle Lee sin, a mid to jakiś assasin typu fizz/kha

4. Zed nie wiadomo, lecz yorick nigdy już nie będzie. Nie pamiętam dokładnie czemu.

Jan miodek przejmuję mpcforum.

Opublikowano

1. Rozwal w early i spróbuj outfarmić.

2. Zmniejszą mu zasięg ulta.

3. Na jungle Lee sin, a mid to jakiś assasin typu fizz/kha

4. Zed nie wiadomo, lecz yorick nigdy już nie będzie. Nie pamiętam dokładnie czemu.

Yoricka nie będzie, dopóki nie zrobią mu reworka.

Opublikowano

1. Na Jinx dobre są ganki, Dravena harrasuj kiedy łapie swoje toporki. Dobrze mieć na niego Blitza, wtedy ma baaardzo trudno

2. Będzie miał zmniejszony zasięg z ulta

3. Ziggs. Burst, świetny ultimate, cc, escape, mobilny, poke :) wszystko co w S4 potrzebne

4. Zed może być nawet w następnej, nie wiemy. Yorick na pewno po reworku będzie tak jak kiedyś Seju i Trundle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...