Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klan BraciaHonoru szukają graczy ; )

BraciaHonoru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BraciaHonoru

szukamy nowych graczy do klanu, wymagania.

-wiek minimum 16lat,są wyjątki jeżeli gracz jest ogarnięty.

-Ts3

-kd minimum 1,4, jeżeli macie mniejsze kd a gracie lepiej niż pokazuje kd możecie śmiało pisać.

-Kultura osobista ; )

Przed wysłaniem podania do klanu prosimy o skontaktowanie się z graczami takimi jak

- KiRiTo

- ''Mertan''

- Asuma

- SoczekPL

- Peget

Zapraszamy ; )

Opublikowano

KLAN JEST OGARNIĘTY xD JEBŁEM , nie radze tam dochodzić same dzieci + masówka ok 50 osob.

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

heh pewnie cię nie przyjeli do klanu i teraz masz ból dupki :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Nie krytykujcie klanu. Bo przez was większość co siedzi na MPC z ich klanu to odchodzi. Nie bylem w klanie, ale życzę Powodzenia w rozwoju.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

hehe nie, że coś ale w klanie jest 6 osob co maja po 16lat ;) reszta jest pełnoletnia. A więc nie pisz jak nie wiesz kolego ;p Jak nie wierzysz zapraszam Ts. Przekonamy się kto jest dzieckiem ;) Pisz PW kolego jeżeli masz jeszcze jakieś problemy ;p

Opublikowano

Dodam że klan miał kilku odpalonych graczy ;) są na czarnej liście wielu klanów ;)

Moja ocena: KLAN NIE POLECAM większość same dzieciuchy głosy na TS niczym u kobiety... Reszta może nie większość ale jedzie na VIP hacku

Klan DNO i odradzam każdemu który zechce do tego slamsu dołączyć :) odnośnie hakowania naprawdę było głośno ;)

Pozdrawiam was noby z BraciHonoru :) bez honoru :D

Opublikowano

Dodam że klan miał kilku odpalonych graczy  ;) są na czarnej liście wielu klanów  ;)

Moja ocena: KLAN NIE POLECAM większość same dzieciuchy głosy na TS niczym u kobiety... Reszta może nie większość ale jedzie na VIP hacku

Klan DNO i odradzam każdemu który zechce do tego slamsu dołączyć  :) odnośnie hakowania naprawdę było głośno  ;)

Pozdrawiam was noby z BraciHonoru  :) bez honoru  :D

Odniosę się do twoich słów ....

odpalonych graczy- fakty była fala graczy co mieli hacki ale to byly 2-3 osoby (aktualnie nie ma żadnych hackerów w tym klanie , osoby używające jakieś wspomagacze są automatycznie wywalani z klanu 

same dzieciuch - hmm aktualnie w tym klanie znajdue sie tylko 5 graczy poniżej 18 roku życia 

Głosy na TS niczym kobiety...- hmm myślę że najpierw powninieneś wejść na TS tego klanu ... bo troche chu**wo mówić o czymś o czym nie wiesz (sam chętnie z tobą pogadam ;)

VIP hack- z tego co słyszałem to tylko 2-3 osoby mialy WH ( teraz wiedza ze uzywanie tego typu hackow w tym klanie jest karane wydaleniem z klanu )

Klan DNO- no nie powiedział bym m klan sie bardzo dobrze rozwija .. z tego co ja wiem jest 45 w rankingu i 35 w rankingu miesiaca.

slums- Kurde najpierw wejdź na 

http://sjp.pl/

i sprawdz znaczenie tego słowa ...

odnosnie hackow bylo bardzo glosno - Tak, bylo bardzo glosno niestety przez tych 2 kolegow nie moglismy normalnie grac cw , ze wzgledow etycznych zostali oni wydaleni z klanu

bardzo fajnie jest siedziec u nich na TS :) FAJNA ATMOSFERA !. POLECAM TEN KLAN ! 

heh kolejny klan z cziterami będzie już wiadomo kogo nagrywać

Szczerze ci powiem że ostatnio to nawet oni zaczeli nagrywać fala hackerów u nich już sie skończyła !

no raczej nikt dorosly nie wymysli by takiej nazwy teamu

Wejdź do nich na TS 

Nie krytykujcie klanu. Bo przez was większość co siedzi na MPC z ich klanu to odchodzi. Nie bylem w klanie, ale życzę Powodzenia w rozwoju.

Dobrze gadasz . 

bo to forum nie ejst od skladania ofert klanowych  ;) od tego jest inne forum

No właśnie ... :) nie wiem co INTEL dał tu to ogłoszenie ... no ale ch*J
Opublikowano

Człowieku , ty nie wiesz z kim rozmawiasz . Do tego klanu miałem 10 razy propozycje , lecz odmówilem bo wiem ze tam dzieciaki siedzą. Nupiek nawet tak mówi , a dobrze was zna. Ja moge być w praktycznie kazdym polskim klanie ;)

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

a kiedy nupiek byl u nas w klanie? miesiac/dwa miesiace temu? ... od tego czasu sie troche pozmienialo

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W klanie jest może parę osób które dobrze grają oraz da się normalnie pogadać. Ogólnie klan to masówka i jeżeli szukacie klanu w miarę ogarniętego jak i chcecie pograć to ten nie jest dla was chyba że chodzi wam tylko o bycie w jakimkolwiek klanie.

-wiek minimum 16lat,są wyjątki jeżeli gracz jest ogarnięty. [Jest sporo graczy które mają poniżej 16 lat, nie są to osoby ogarnięte drą się do mikrofonu na cały regulator z byle powodu]

-Ts3[Na ts3 zasiada parę - kilkanaście osób z grupy 60 osobowej :D Nie ma tam porządku niektórzy podczas cw lub czego innego sobię śpiewają puszczają muzykę. Hasło na ich ts3 to 'kupa' coś na ich poziomie :)]

-kd minimum 1,4, jeżeli macie mniejsze kd a gracie lepiej niż pokazuje kd możecie śmiało pisać.[Takie kd ma tam może z 8 osób, reszta to kd 0.6 którzy nie potrafią grać niestety]

-Kultura osobista ; ) [W to bardzo wątpię pamiętam jak przez cały dzień obrażali się nawzajem i to nie jedno krotnię kultura tam czasem bywa ale szybko odchodzi ;D]

Przed wysłaniem podania do klanu prosimy o skontaktowanie się z graczami takimi jak - Nie wiem kim jesteś podasz może nick z gry? :D

Kolejnym minusem jest to że jeżeli będziesz na końcu tabeli w treningu klanu to musisz zaśpiewać im piosenkę. 

Na tym tsie odbywają się jakieś idole wtedy każdy członek musi na nim być i przynajmniej słuchać. Czasami tak bolą uszy i fałszują że trzeba wyłączyć tsa lub dać mute.

A propo hacków jest tam kilku graczy którzy niemal dzień w dzień wykupują vip hacki i nawet na treningach grają na WH lub ze sniper helperem.

Na cw zdarzało się że włączali aima.

Taka jest moja opinia nie każdy musi się z nią zgadzać.

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...