Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to ma być?

TomiX17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Chciałbym zobrazować moją niecodzienną sytuację w Brązie IV...
CHCĘ WYJŚĆ Z TEGO ZA PRZEPROSZENIEM CH*JSTWA ALE NIE DA SIE... Za wygrany dostaje +16/+18, a za przegrany UWAGA: -21/-26.
Nie wiem co to... Może mi ktoś wyjaśnić na czym to polega?!

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

MMR masz niskie, musisz trochę powygrywac, a co do wychodzenia to polecam ci grać na jungli. BTW. Będziesz w lidze takiej na jaką zasługujesz :3

928011413476457403957.png

Opublikowano

No co to za problem? Ja dzisiaj miałem 50 lp i tyle samo mi dawało a jakoś o dywizje w górę dałem radę skoczyć :P.Polecam ci na brązy grać mundo ja na 11 meczy tylko 1 lose więc nim na topie/jungli łatwo kierować "bronzami"

Opublikowano

No co to za problem? Ja dzisiaj miałem 50 lp i tyle samo mi dawało a jakoś o dywizje w górę dałem radę skoczyć :P.Polecam ci na brązy grać mundo ja na 11 meczy tylko 1 lose więc nim na topie/jungli łatwo kierować "bronzami"

Może pykniemy duo? :3

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Dużo wygrywaj to poprawisz mmr i lp będziesz dostawać normalnie.

Opublikowano

Masz niskie mmr, daje ci malo, gdyz nie zaslugujesz na wiecej. - Tak twierdzi riot

Kolega kiedys dostawal malo lp, a osobiscie gral dobrze, zagralem z nim kilka gier, podskoczylo mu mrr, gdyz bylem w

wiekszej lidze. Znajdz ziomka ktory z toba pogra. :D

Opublikowano

Carrowanie mundo polecam! Dadzą ci ignite? Nie martw się możesz liczyć na swój team. Ups. To jest brąz. Nie da się.

Jan miodek przejmuję mpcforum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...