Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywalanie do okna logowania.

Gość LasmeLax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przejdę od razu do rzeczy. Jak w tytule wywala mnie średnio co 5-10 min. Nie wiem co zrobić gram ninją daggerem, była aktualizacja przez którą miało nie wywalać poprzez uzywanie sztyletów ale nic nie pomogło.

Komputer:

i3-4130 2x 3.40 ghz

geforce gtx 650

8 gb ram

Windows 7 x64

To jest test łącza:

post-398795-0-87791700-1391117268.png

Chciałem wrócić do PL'a po fuzji bo jest według mnie ciekawie, ale ten problem mnie odstrasza.

Może metin2 wymaga czegoś czego ja nie mam. Komputer jest nowy, więc nie mam żadnego syfu (skanowałem) nie uzywam gg i skypa.

Opublikowano

Wyłączony Antyvirus oraz Firewall ?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Więc problemem była zapora. Dzięki sam bym na to nie wpadł, dodałem do wyjątku i jest świetnie.

Up; też myślałem że to przez pogodę ;p

Opublikowano

może to być dlatego że ostatnio mrozy na dworze

Możliwe.

Więc problemem była zapora. Dzięki sam bym na to nie wpadł, dodałem do wyjątku i jest świetnie.

Up; też myślałem że to przez pogodę ;p

Na przyszłość, po prostu przy różnych serwerach, wyłączaj od razu.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...