Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z kazdym botem, bo jak odpalam winrara z tym plikiem gdzie go mam wypakowac i szukam instaliki w tym pliczku i klikam i mi sie pojawia Aplikacja nie zostala wlasciwie zaicjowana powiedzcie co Robic!! daje + za pomoc.

Opublikowano

Witam mam problem z kazdym botem, bo jak odpalam winrara z tym plikiem gdzie go mam wypakowac i szukam instaliki w tym pliczku i klikam i mi sie pojawia Aplikacja nie zostala wlasciwie zaicjowana powiedzcie co Robic!! daje + za pomoc.

Zainstaluj NetFramwork 3.5, i powinno działać

Download:

To jest ukryta treść, proszę

Pozdro

Opublikowano

Treraz 2 blad z instalacja tego co mi podales... jest napisane Instalator wykryl, ze ten komputer nie spełnia wymagań związanych z instalacją tego oprogramowania. Przed rozpoczęciem instalacji produktu Microsoft NET FRAMEWORK 3.5 należy spełnic te wymgania:

Aby ukonczyc instalacje nalezy zainstalowac Windows 3.1? czyli musze sformatować całego kompa?

Opublikowano

Czyli co mam zrobić?

Redist.txt

2 KB

Pobierz

windows installer 3.1 EULA.doc

58 KB

Pobierz

WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe

to mam sciagnac?

Opublikowano

Niestety sciagnołem tą WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe i flamerwork dziala, ale dlugo sie sciaga czy mozecie jeszcze pomoc + dla Zoiste

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...