Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program?

HappyHappy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie grałem ostatnio gierkę z graczem który posiadał program gdzie automatycznie na czacie wypisywało się respienie buffów dragona i barona nie mam pojęcia z jakiej to strony wypisywał 20 sec do barona itp moje pytanie polega na tym czy jest to legalne tzn czy za to można dostać bana i z jakiej strony to pobrać bo jest to bardzo przydatny program

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

MK JOGO podobno mozna dostac bana jak ktos zglosi ale mozesz wlaczyc ze tylko ty widzisz na mapie za ile bedzie jungla i ci nie spamuje na czacie . Dzieki temu programowi masz timer jungli zmiane skinow totemow kursorow ss spam bot itp

link :

http://www.mkjogo.com/en/

signature5y.png

Opublikowano

Tak jak kolega napisał MKJogo, ale są też skrypty do bola, jeden jest w podstawowych :) Oczywiście oba rozwiązania są karalne, ale jest na to mała szansa, po prostu musisz wyłączyć pisanie na chacie i nikt się nie skapnie.

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...