Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szansa wyłapania bana - Płatny cheat

RastaBooS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszy moim zdaniem czit to I LIKE CHEATS (Płatny)

Jest 50 % szansy że nie dostaniesz bana jak będziesz używał z głową

Ale moim zdaniem każdy cziter w końcu dostanie bana to kwestia czasu płatny czy i nie płatny

Opublikowano

Twój temat został przeniesiony Infestation: Survior Stories -> Cheaty -> Prośby, pytania, problemy dotyczące cheatów

ILikeCheats.

Co do bana, to zależy też od szczęścia, ale też w jaki sposób go używasz.

Opublikowano

Twój temat został przeniesiony Infestation: Survior Stories -> Cheaty -> Prośby, pytania, problemy dotyczące cheatów

ILikeCheats.

Co do bana, to zależy też od szczęścia, ale też w jaki sposób go używasz.

Przepraszam za zły dział ;)

Znaczy ja nie mam zamiaru wejść odpalić i full auto biegać i ciskać po mapie czy coś. Sprawdziłbym czy jest update na WarZ, pozniej czy cheat undetected i nie jakieś pełne skany przez ściane bo to przesada by była oczywiście ;) tak używając cheata może być chyba małe prawdopodobieństwo dostania bana? Czemu akurat ILikeCheats?

Najlepszy moim zdaniem czit to I LIKE CHEATS (Płatny)

Jest 50 % szansy że nie dostaniesz bana jak będziesz używał z głową

Ale moim zdaniem każdy cziter w końcu dostanie bana to kwestia czasu płatny czy i nie płatny

Po czym sugerujesz te 50% szans

Opublikowano

Znaczy ja nie mam zamiaru wejść odpalić i full auto biegać i ciskać po mapie czy coś. Sprawdziłbym czy jest update na WarZ, pozniej czy cheat undetected i nie jakieś pełne skany przez ściane bo to przesada by była oczywiście ;) tak używając cheata może być chyba małe prawdopodobieństwo dostania bana? Czemu akurat ILikeCheats?

ILikeCheats jest jednym z bardziej popularnych cheatów, ma najlepsze funkcje, jest zakodowany do perfekcji. Jeżeli używasz nawet ILC, który jest niewykrywalny, możesz dostać w przyszłości bana, nie masz pewności.

Opublikowano

Po czym sugeruje te 50 % bo prędzej czy później i tak bana dostaniesz ...

Opublikowano

ILikeCheats jest jednym z bardziej popularnych cheatów, ma najlepsze funkcje, jest zakodowany do perfekcji. Jeżeli używasz nawet ILC, który jest niewykrywalny, możesz dostać w przyszłości bana, nie masz pewności.

a cóż to ILC jak można wiedzieć? Nie jestem w temacie raczej.

Po czym sugeruje te 50 % bo prędzej czy później i tak bana dostaniesz ...

Jestem tego świadomy :) myślałem że jakoś inaczej argumentujesz tą swoją teze .

Opublikowano

a cóż to ILC jak można wiedzieć? Nie jestem w temacie raczej.

Jestem tego świadomy :) myślałem że jakoś inaczej argumentujesz tą swoją teze .

ILC skrót od ILikeCheats.

Opublikowano

a jakie są przypadki żeby było na coś więcej? Jeżeli zakupie cheata ILC to mogę używać go rowniez jak na Oryginalnej wersji gry tak i na Trial?

Opublikowano

a jakie są przypadki żeby było na coś więcej? Jeżeli zakupie cheata ILC to mogę używać go rowniez jak na Oryginalnej wersji gry tak i na Trial?

Tak, na obu wersjach. Jeżeli Cię zbanują za cheata, to ban leci na konto, na którym oszukiwałeś.

Opublikowano

obecnie już jest jeszcze lepiej bo gdy w grupie jest 1 hacker na 5 osob to bana dostają wszyscy z grupy !! yeah !

flag-poland-icon.png Pomagam tylko osobom, które piszą poprawnie po polsku !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...