Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdobede jakiegos subka na YT?

ZlosliwyMB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiemy jaki masz głos, więc ciężko powiedzieć, ale patrząc na wiek to nie przeszedłeś jeszcze mutacji i komentarz do rozgrywki może być taki sobie.

Podsumowując na tą chwilę, nie sądzę.

Opublikowano

Moim zdaniem nie ważne jest ile masz lat, czy jaki masz głos, tylko sposób zabrania się do tego.

Jeżeli będziesz ciekawie komentował, ogólnie filmiki będą nagrywane w ciekawy - najlepiej oryginalny sposób.

To zawsze coś zdobędziesz, oczywiście nie licz na setki tysięcy subów, ale coś tam zdobędziesz.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Nie wiemy jaki masz głos, więc ciężko powiedzieć, ale patrząc na wiek to nie przeszedłeś jeszcze mutacji i komentarz do rozgrywki może być taki sobie.

Podsumowując na tą chwilę, nie sądzę.

Nie demotywuj go ;). Ja też mam 14 lat, a głos mam taki, że jak nowy znajomy ze mną gada na skype to czasem nie wierzy, że mam 14 lat i mówi, że na pewno mam 17 albo więcej :). Dobre intro, obróbka (audio i video), ciekawe komentarze, dobry czas, najlepiej na multi i jest git. I jeszcze jakiś nick dobry, bo jak widzę na YT nicki typu "MrPRoELO1243" to daję suba tylko po to, żeby dać un-suba xD

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Nie demotywuj go ;). Ja też mam 14 lat, a głos mam taki, że jak nowy znajomy ze mną gada na skype to czasem nie wierzy, że mam 14 lat i mówi, że na pewno mam 17 albo więcej :). Dobre intro, obróbka (audio i video), ciekawe komentarze, dobry czas, najlepiej na multi i jest git. I jeszcze jakiś nick dobry, bo jak widzę na YT nicki typu "MrPRoELO1243" to daję suba tylko po to, żeby dać un-suba xD

Nie demotywuję. Po prostu napisałem, że ze słabym głosem ma mizerne szanse, ale on nie wrzucił próbki swojego głosu, więc jak to ocenić?

Całkiem możliwe, że jest w takiej sytuacji jak Ty i może mieć głos nadający się do komentarza audio.

Opublikowano

jeżeli wymyślisz taki materiał jakiego jeszcze nie było na youtube dobrze obrobisz myślę że da rade ;)

Mała reklama xD

Zapraszam stabilny serwer TS3 512 slotów ogarnięta administracja zapraszamy ;)

Opublikowano

Piszesz niczym człowiek z niskim ilorazem inteligencji. Idąc tym tokiem myślenia to także nie wzbogacasz zbytnio swoich wypowiedzi podczas nagrywania. A jak nie mówisz ciekawie to i nie będzie ciebie się chciało słuchać.

Tak więc - Nie. Nie będziesz miał dużo subskrypcji.

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Nie pytaj się o takie rzeczy na forach.

No, bo po co? Aby nabić posty?

Podoba ci się nagrywanie dla ludzi? Nagrywaj. Robisz to tylko aby podwyższyć samoocenę? Nie rób tego - To będzie dla ciebie jedynie marnowanie czasu.

Spośród krajobrazów, które głęboko się w mym umyśle wyryły, żadne nie przewyższają wspaniałością krajobrazu pierwotnych lasów, nietkniętych ludzką ręką – czy to lasów Brazylii, gdzie panują siły życia, czy lasów Ziemi Ognistej, w których przeważa śmierć i rozkład. Jedne i drugie są świątyniami wypełnionymi tworami Boga Natury i nie ma nikogo, kto znalazłszy się w takiej samotni, nie odczułby wzruszenia i nie poczułby, że jest coś więcej w człowieku niż tylko życie cielesne.

Opublikowano

Witam Cie. Moje konto - to nick Tobiasz Tulacz.

Mam na tym koncie 4000 około komentarzy i około 500 subów postawionych.

Mogę Ci postawić suba - ok (masz jakieś filmy tam)?

bez gif

Opublikowano

Cieżko będzie się wybić, rozpromować i jeszcze bardziej ciężko będzie Ci zarobić, ale jak chcesz to nagrywaj

- Czytał pan nasz regulamin?

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...