Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GRO dużo ludzi w to gra? nie padnie za chwile?

Serumexior1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cheaterów szubko banują ale na poczatku będziesz się wkurzać że ciągle giniesz lub gras z tymi samymi osobami bo najpierw musisz ogarnac gre.

Czy padnie ahah dobry żart xD Gra jest dośc popularna jak wiadomo seria Ghost Recon jest jedną z najpopularniejszych seri gier a Ghost Recon Online jest dośc dopracowaną gra niedługo będą 2 lata od wydania gry.

Opłaca się grać.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Raczej Gro to p2w pełną parą, ale każdy widzi co chce. Najlepsze bronie są dostępne za kosmiczną cenę RP, ale za zwykłą w GC. Tak samo reszta ekwipunku.

Opublikowano

Raczej Gro to p2w pełną parą, ale każdy widzi co chce. Najlepsze bronie są dostępne za kosmiczną cenę RP, ale za zwykłą w GC. Tak samo reszta ekwipunku.

No nie wiem ja tam snajperem mam staty na + przeważnie ... nie wiem czy grales wczesniej bo wtedy RP i exp bardzo wolno lecial i jakoś się dorobiłem lepszej snajpery. W wiekrzosci grach f2p mamy bronie za bóg wie ile na określony czas a tu mamy perma i cena nie jest taka wielka.

Opublikowano

Jak najbardziej opłaca się grać w GRO, nie ma cheaterów, szybko banują takich... Fajna gierka, ładnie się patrzy z widoku, a na najwyższych ustawieniach gra ma świetną grafike. Dużo w to ludzi gra, polecam!

ezgif.com-resize.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...