Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dotyczących gry.

AlienPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Czy da sie zmienic z prawej reki na lewa?

2.Dlaczego jak normalnie kilka razy wejde to za ktoryms razem serwer sie laduje bez konca i nie moge wejsc?

3.Jaka bron polecicie na SZTAB mapka Nuketown.

Opublikowano

1. Pierwsze słyszę, chyba nie ma takiej możliwości nawet w konsoli. Odsyłam do google i do forum zagranicznych, tam może znajdziesz odpowiedź :).

2. Może to po prostu jakiś bug. Nic tutaj nie pomogę, ponieważ też tak miałem, kiedy serwer zmieniał mapę za którymś razem też mi się ładował bez końca, ale to były sporadyczne przypadki. Zawsze możesz wypróbować najprostsze sposoby takie jak reinstall gry czy sprawdzenie spójności plików gry.

3. Jak sam wiesz mapa Nuketown jest dosyć mała. Dlatego polecałbym Ci coś do szturmu jak AK74u. Razem z uchwytem, jest to bardzo częsty zestaw na tej mapie. No i może jeszcze MP5k, ale nie wiem czy Ci przypadnie do gustu.
Ewentualnie do szturmu zostają jeszcze noże balistyczne, stara metoda kiedy CoD dopiero co wyszedł, ale musisz liczyć się z tym że niektórym graczom nie przypadnie to do gusty i najzwyczajniej świecie będą mieli do Ciebie wonty.

Drugą paczką broni jaką bym Ci polecał to: M16 , Galil, AK47, Commando.

Ale raczej tymi broniami sobie nie pobiegasz. Swego czasu do wszystkich tych używałem powiększonego magazynka, ale dobrze sprawdza się też kolimator/refleks [ co Ci bardziej przypadnie do gustu ]

Co do M16 też nie wiem czy Ci przypadnie do gustu tak samo jak MP5k, wielu graczy je odrzuca z powodu że są one początkowymi bronami [ co wcale nie znaczy że gorszymi ] a M16 wystrzeliwuje tylko 3 pociski.

Shotguny odrzucam bo baaaardzo rzadko nimi grałem, i nie mam zdania.

*Ale hej pewnie spytasz co z M60 zajebista broń, duży magazynek, dobra siła ognia. Jak dla mnie tą bronią nic nie ugrasz, będziesz musiał najzwyczajniej w świecie kampić, a tego raczej nie polecam :). Ale to tylko moja opinia.

Jakbyś miał jeszcze jakieś pytania śmiało pisz pw. Chętnie odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...