Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T-28 prot.

MKS™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, właśnie wybadałem T28 Prot. i mam do was kilka pytań:

1. Jak po koleii badać moduły? ( silnik,działo,gąski,radio,działo?)

2. Jakie są jego słabe punkty w przedniej osłonie?

3. Jaki sprzęt do niego instalować? (mam siatkę i mech. dosyłający, nw czy wklejać to do niego)

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

3. Siatka nie ma sensu, nie wiele zmieni bo ma słabe camo. Polecam: Dosyłacz, Wenta i lornetke polową/Skrzynkę.

2. Jakie są jego słabe punkty w przedniej osłonie?

Chodzi Ci o weakspoty?

http://www.worldoftanks-wot.com/weakspots-hit-zones/t28-weakspots/

1. Gąski>Topową lufkę>Silnik

#Prefiksów nie stosujemy!

Opublikowano

Gąsek nie potrzebujesz - mam wszystko topowe, prócz gąsek, dosyłacz i skupiacz i ładnie idzie, z resztą różnicy ponoć nie widać. Ja pierwsze zbadałem działo, później silnik - różnice widać tylko pod górkę. Słabe punkty hmmm... na pewno policzki (pancerz wieży po bokach jarzma), ckm'y na kadłubie i chyba tyle. Nie polecam kątować... (bodajże tylko 80 pancerza z boku). Jarzmo też jest dziwne, czasem odbije od 9 tieru, czasem wejdzie od 7...

Opublikowano

1.

Badania zaczynaj od działa, ponieważ te pierwsze armaty mają dosyć niską penetracje, a ten czołg potrafi wyrzucić na dziesiąte tiery, wiec nic im bez złota nie zrobisz.

Kolejną rzeczą to rób silnik, bo i tak ten czołg w samym sobie jest mułowaty, ale kilkanaście koni więcej zawsze się przyda przy uciekaniu czy dorwaniu przeciwnika.

Warto moim zdaniem zrobić też gąsienice, bo szybciej się będziesz obracał, a wyżej tierach mogą Cię jakieś czołgi lekkie czy średnie objeżdżać.

2.

Głównym słabym punktem w tym czołgu są boki wieży. Tam wszystko chodzi lecz potrafi wieża coś tam odbić. Najlepiej patrz się na przeciwnika prosto i w trakcie przeładowania jeździj do przodu i do tyłu, bo dzięki temu utrudnisz przeciwnikowi zadanie na trafienie w Ciebie.

3.

Siatkę i mechanizm dosyłający zostaw i dołóż tylko wentylacje.

Opublikowano

1.

Badania zaczynaj od działa, ponieważ te pierwsze armaty mają dosyć niską penetracje, a ten czołg potrafi wyrzucić na dziesiąte tiery, wiec nic im bez złota nie zrobisz.

Kolejną rzeczą to rób silnik, bo i tak ten czołg w samym sobie jest mułowaty, ale kilkanaście koni więcej zawsze się przyda przy uciekaniu czy dorwaniu przeciwnika.

Warto moim zdaniem zrobić też gąsienice, bo szybciej się będziesz obracał, a wyżej tierach mogą Cię jakieś czołgi lekkie czy średnie objeżdżać.

2.

Głównym słabym punktem w tym czołgu są boki wieży. Tam wszystko chodzi lecz potrafi wieża coś tam odbić. Najlepiej patrz się na przeciwnika prosto i w trakcie przeładowania jeździj do przodu i do tyłu, bo dzięki temu utrudnisz przeciwnikowi zadanie na trafienie w Ciebie.

3.

Siatkę i mechanizm dosyłający zostaw i dołóż tylko wentylacje.

Co ty gadasz, wentylacji nie mogę zainstalować.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Co ty gadasz, wentylacji nie mogę zainstalować.

To daj to co mówił, tylko lornetke polową zamiast wenty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...