Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Longju99 [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie rozumiem jednego ze w zalodze sa takie dzieci jak merkon... robi eventy daje im itemki za event oni niewinni mysla ze zdobyli uczciwie i nagle You are Banned! ehh szkoda takiego teamu nie polecam z tym is wyslij mi sms dostaniesz bojowca... "kup mi jeansy zrobie ci loda" ... to dziala na tej samej zasadzie jak byscie byli ze tak powiem dziwkami sorry ale musialem

Daj spokój..

Nie wiem co mi sie stało..

Chciałem odejść i mi odwaliło zrzuciłem z 10metkow, ale nie dawałem nikomu itemków !

1377531174-U173186.png

Opublikowano

racja bo ta nasza młodziez to rozbuszczona jak dziadowski bicz to co niektorzy wyprawiaja smieszy ale nie raz przeraza serer jest wspanialy przypomina mi stare Newlongju gdzie na wszystko trzeba bylo troche potyrac by miec tak jak na L99 pozdrawiam i życze miłej gry

Szukasz odpowiedzi...

...napisz może ją znam

Opublikowano

Mou albo merkon mam pytanie czy moge wrzucic na jakis inny serwer waszego klienta bo wolno sciąga.

@EDIT z megaupload jeszcze wolniej sciąga ;/

DAJ MI MINUS -

4ctv4egtc1.gif

Opublikowano

ja o cos prosze kudlaty? "Oni już tak mają. Najpierw proszą, potem kłamią, i się dopierdalają" ta wypowiedz juz swiadczy o gm :] na porzadnym serwerze nie znajdziesz gm ktory klnie... ogarnij sie chlopie masz 16 czy 15 lat? chcesz byc doroslym ale cos ci sie nie udaje cytuje wypowiedz jednego gracza "szkoda merkona bo dal mi magneta potem zabral i zbanowal postac" samo mowi za siebie

Opublikowano

Jest możliwość wrzucenia najnowszego klienta na coś innego niż megaupload? Np. na speedyshare. Jeżeli jest taka możliwość to prosiłbym o poinformowanie kiedy to nastąpi (ew. ten autopatcher) Pozdrawiam.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Speedshare powiadasz...

Fajnie tyle, że tam można wrzucać MAX 30 MB ^^

Jest jeszcze hostuje.net, ale tam transfer jest jeszcze gorszy.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

No nie wiem nie znam się na tym zbytnio. Nie pamiętam z czego był poprzedni klient, ale tam miałem normalny transfer.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Mankej też to wczoraj widziałem i się dziwie WTF?!

Patrze Server Off(Taka strzałka czerwona na dół ^^)

A Ten server długo jeszcze pociągnie?Bo nie sądze..

Napiszcie na stronce kiedy server dziala a kiedy nie

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...