Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o hacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

pytanko czy kazdy hack ma wirusa np LOIC ?Czy moze on sie wlac na kompa ?

Czy mozna ddosowac swoj komputer ?LOCALHOST ?I czy to jest legalne ddos swojego kompa ?

Opublikowano

pytanko czy kazdy hack ma wirusa np LOIC ?Czy moze on sie wlac na kompa ?

Nie, nie każdy. Nie wiem co to LOIC, ale powiem tak: jeśli hack robi coś, co można zhackować to jest OK, lecz jeśli np. dodaje pieniędzy (yangi w metinie, itp) albo robi coś co jest "niewykonywalne" w grze to na 90% jest to fake z wirusem.

Co do drugiego, ddos to ddos, MPC nie popiera jakichkolwiek działań hakerskich. Swojego peceta możesz ddosować do bólu, ale polecam poczytać najpierw co to ddos.

ping localhost -l 1024 -t
846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Aha. A powiedzmy ze ktos chce mi sprzedac autorski hack to znaczy ze np ja daje to ofierze ona mysli ze to hack do np skype lub gg i wpisuje swoje dane logowania...A potem wysyla mi sie to na moj email.

Czy autor moze wprowadzic tam wysylanie hasla i loginu na moj email i swoj ?Jak to sprawdzic ?

Cos moze tam wlozyc jeszcze?

Opublikowano
A powiedzmy ze ktos chce mi sprzedac autorski hack

To znaczy dokładnie tyle że chce stworzyć hacka specjalnie dla ciebie i twoich potrzeb

I autor może zrobić wszystko co potrafi, czyli wszystko zależy od jego umiejętności.

Swoją drogą to temat jest niezgodny z regulaminem bo MPC nie popiera jakiegokolwiek hakerstwa, więc muszę go zamknąć.

846331404756772371599.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...