Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Oferuję siebie jako grafik 2D.

Co potrafię ?

*Tła (głównie jest to foto-manipulacja)

*Ikonki np. ulepszaczy

*Prezentacja serwera. Mam już gotową prezke, wystarczy wstawić ss

*Mniej ważniejsze rzeczy, takie jak sygnatury, awatary itp..

*Interface (design okienek w grze)

*I wiele, wiele więcej.

Wszystko omówimy na gadu: 48218003

w6qirs.jpg

Opublikowano

@REF

Żadna oferta do tej pory mnie zaciekawiła. Same jakieś serwery hamachi, gotowce albo inne ścierwa. Czekam na coś, na co będzie warto robić grafikę.

w6qirs.jpg

Opublikowano

@REF

Żadna oferta do tej pory mnie zaciekawiła. Same jakieś serwery hamachi, gotowce albo inne ścierwa. Czekam na coś, na co będzie warto robić grafikę.

Bo nauczyliście wszystkim dawać gma

ja za grafikę płace i zawsze mam umowę o wykonane prace że prawa autorskie ja mam

a nie że dać gm dla grafika za to aby mu nie płacić wtedy wiadomo ze taki serwer ma marne szanse na przeżycie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

280p8qc.png

Imagus, Ciebie nikt nie prosił.

Nie polecam.

Znamy się człowieku? czy przyszedłeś tu aby nabijać posty?

Bo nauczyliście wszystkim dawać gma

ja za grafikę płace i zawsze mam umowę o wykonane prace że prawa autorskie ja mam

a nie że dać gm dla grafika za to aby mu nie płacić wtedy wiadomo ze taki serwer ma marne szanse na przeżycie

Po wykonaniu pracy mogę okazać pracę w formacie psd. Nie biorę pieniędzy ponieważ nie jestem materialistą. Chociaż jeżeli serwer przydzieli mi dodatkowo jakiś % z isu to też się nie pogniewam.

Prezentacja serwera została ukończona w 100%. Teraz wystarczy się do mnie zgłosić i się dogadać.

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

Opublikowano

Imagus, Ciebie nikt nie prosił.

Znamy się człowieku? czy przyszedłeś tu aby nabijać posty?

Po wykonaniu pracy mogę okazać pracę w formacie psd. Nie biorę pieniędzy ponieważ nie jestem materialistą. Chociaż jeżeli serwer przydzieli mi dodatkowo jakiś % z isu to też się nie pogniewam.

Prezentacja serwera została ukończona w 100%. Teraz wystarczy się do mnie zgłosić i się dogadać.

Nie odzywaj się bo to jest zwykły brush i styl pobrany z strony.

ps jeśli to ralios a tak mi się przynajmniej wydaje bo piszesz w swojej osobie to nie polecam.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Nie odzywaj się bo to jest zwykły brush i styl pobrany z strony.

ps jeśli to ralios a tak mi się przynajmniej wydaje bo piszesz w swojej osobie to nie polecam.

Cieszę się Twoim szczęściem ale kogo to interesuje? Grafika ma się prezentować ładnie. Nie ważne skąd mam materiały, style, itd... itp..

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

Opublikowano

Cieszę się Twoim szczęściem ale kogo to interesuje? Grafika ma się prezentować ładnie. Nie ważne skąd mam materiały, style, itd... itp..

Z pewnością ktoś kupi gotowca z neta, no pewnie =D

Opublikowano

A tak wgl to jest konto mojego szefa. On napisał komentarz w którym mnie polecił.

@UP

Zaraz pokażę prezentacje którą mam do zaoferowania.

Z pewnością ktoś kupi gotowca z neta, no pewnie =D

Dla Twojej wiadomosci nie kupuję gotowych grafik. Nawet jeżeli, to czy to ważne? ważne że wykonam swoją robotę.

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

Opublikowano

Załóżmy, że zlecam ci zrobienie ikonki np. coś w stylu sztyleta w kształcie gwiazdki. Dodaj efekt tej przykładowej pracy

Opublikowano

Dla Twojej wiadomosci nie kupuję gotowych grafik. Nawet jeżeli, to czy to ważne? ważne że wykonam swoją robotę.

Kopiesz sobie sam dołki, czekam na te "nowe" prace. Co do brushy to sam korzystam, ale z tymi stylami to już.... w dodatku nie wygląda to ładnie. :huh:

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

A tak wgl to jest konto mojego szefa. On napisał komentarz w którym mnie polecił.

@UP

Zaraz pokażę prezentacje którą mam do zaoferowania.

Chujową robote.

Opublikowano

2pzb439.png

r903lf.pngr903lf.png

r903lf.pngr903lf.png

110buz9.png

v770qd.png

v770qd.png

v770qd.png

Tutaj macie kilka prac które mam zamiar wykorzystać w prezentacji. Całą prezentacje pokaże na gadu ponieważ tutaj przesiaduje Imagus który się przechwala, jaki on jest dobry. A tak na prawdę, jeżeli pokazał bym wam jego prace to był by śmiech na sali :D

Pozdrawiam.

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

Opublikowano

2pzb439.png

r903lf.pngr903lf.png

r903lf.pngr903lf.png

110buz9.png

v770qd.png

v770qd.png

v770qd.png

Tutaj macie kilka prac które mam zamiar wykorzystać w prezentacji. Całą prezentacje pokaże na gadu ponieważ tutaj przesiaduje Imagus który się przechwala, jaki on jest dobry. A tak na prawdę, jeżeli pokazał bym wam jego prace to był by śmiech na sali :D

Pozdrawiam.

nie podobają mi się, źle ustawione, pss pokaz te prace chetnie zobacze jak zaczynałem

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

2pzb439.png

r903lf.pngr903lf.png

r903lf.pngr903lf.png

110buz9.png

v770qd.png

v770qd.png

v770qd.png

Pozdrawiam.

co to kurwa jest

Opublikowano

Haha, Imagus. Widzę kolegów masz sporo:D (albo multi konta). Nie przechwalaj się. Paszo won do swojego tematu. :)

Ty nawet swoich prac nie chcesz pokazać bo wiesz jakie są do dupy.

Tyle w tym temacie. Dobranoc.

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

Opublikowano

Haha, Imagus. Widzę kolegów masz sporo:D (albo multi konta). Nie przechwalaj się. Paszo won do swojego tematu. :)

Ty nawet swoich prac nie chcesz pokazać bo wiesz jakie są do dupy.

Tyle w tym temacie. Dobranoc.

gtfo.gif

moje prace>twoje

co do tych kolegów, nom mam dużo, zaraz całe gg zaproszę żeby hejtowali:*

a do tematu, to nie polecam bo to jest cep do kwadratu a współpraca z nim nie ma najmniejszego sensu.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...