Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] WorldGuard i TheWalls

Alteri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cuboidy jak i flagi znadujące się na nim nie spełniają swoich zadań, po dołączeniu do danej arent thewalls.

Plugin thewalls ma w sobie wszystkie potrzebne rzeczy tj: ustawianie terenu do budowy czy opdanie ścian, lecz jest taki problem, że jest możliwość przechodzenia nad takimi ścianami i z w takim celu chciałem założyć cuboid z flagą entry, aby zablokować przechodzenie nad nimi.

Wszystko było w porządku flaga działała, lecz po dołączeniu do areny dalej była możliwość przechodzenia nad nimi, wyświetlał sieę tylko komunikat, ale przejść się dalej dało.

Słyszałem o takim czyś jak priority puginów, ale nie mam pojęcia jak to zrobić.

Spotkał się ktoś z was z takim problemem? Jeżeli możesz pomóc, to będę wdzięczny.

Z góry dzięki

Opublikowano

Ja wiem tyle ze sa 2 komendy

/rg flag nazwa cuba entry deny - to oznacza ze nie może nikt wejsc oprucz all uprawnien np admin 

/rg flag addmember g:vip - to oznacza ze daliśmy vipowi możliwość wchodzenia w tą strefe

to tyle z mojej strony :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...