Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tym kanale na Youtube?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Jeżeli macie ochotę, to możecie wejść na mój kanał, ocenić i ewentualnie zostać na dłużej. Nie będę przesadnie się rozpisywał, bowiem nie wiem czy mój kanał zaciekawi Was chociaż w najmniejszym stopniu. Filmy na moim kanale poruszają tematykę naukową, planuje zakupić lepszy sprzęt, ale docześnie zamierzam zobaczyć co z tego wyjdzie, nie będę wyrzucał pieniędzy w błoto... Serdecznie zapraszam!

http://www.youtube.com/channel/UCDq-S9uFwzu87U-xkBjPvlA

Dzięki!

Opublikowano

Naprawdę nic z tego nie zrozumiałem ale dobrze, nagrywaj coś własnego, czyli wymyśl własną stuczkę.

Opublikowano

Naprawdę nic z tego nie zrozumiałem ale dobrze, nagrywaj coś własnego, czyli wymyśl własną stuczkę.

Nic nie zrozumiałeś, bo było nieciekawie czy nic nie zrozumiałeś, bo nie umiem mówić do obiektywu?

Opublikowano

może ja się wypowiem (i nie jest to hejt, sam ich nie lubie bo kręce), są to tylko moje spostrzeżenia odnośnie twojego filmiku:

1) Jeśli moge zapytać to ile masz lat, nie mam nic do ciebie ale wyglądasz mi mniejwięcej na mój wiek więc myśle że nie jest dobrym pomysłem robić naukowe kanały w takim wieku bo będzie lekceważony przed niektórych "wybitnie mądrych" ludzi któzy będą pisali: haha ale dziecko, udaje że coś umie a jeszcze śmierdzi mlekiem.. czy coś takiego. i jak oglądałem ten filmik to potwierdziło to moją teze ponieważ widać że te wszystkie informacje odnośnie tornada po prostu czytasz i idzesz na łatwizne czego znowu ludzie nie lubią i będa cie za to hejtować.

ja osobiście życze ci jak najlepiej :) ale mówie ci że będziesz miał ciężko.

2up, Tsuo ta sie normalnie zrozumieć... niewiem w czym problem

Opublikowano

może ja się wypowiem (i nie jest to hejt, sam ich nie lubie bo kręce), są to tylko moje spostrzeżenia odnośnie twojego filmiku:

1) Jeśli moge zapytać to ile masz lat, nie mam nic do ciebie ale wyglądasz mi mniejwięcej na mój wiek więc myśle że nie jest dobrym pomysłem robić naukowe kanały w takim wieku bo będzie lekceważony przed niektórych "wybitnie mądrych" ludzi któzy będą pisali: haha ale dziecko, udaje że coś umie a jeszcze śmierdzi mlekiem.. czy coś takiego. i jak oglądałem ten filmik to potwierdziło to moją teze ponieważ widać że te wszystkie informacje odnośnie tornada po prostu czytasz i idzesz na łatwizne czego znowu ludzie nie lubią i będa cie za to hejtować.

ja osobiście życze ci jak najlepiej :) ale mówie ci że będziesz miał ciężko.

2up, Tsuo ta sie normalnie zrozumieć... niewiem w czym problem

Mój wiek nie powinien stanowić zagadki - czternaście lat. Ponadto muszę zainwestować w sprzęt - dlaczego? Ano sęk w tym, że również zauważyłem, że można mnie spostrzegać jako "czytającego z kartki" - owszem, przyznaję się bez bicia, że kartkę miałem wywieszoną, ale zerkałem na nią w nagłych sytuacjach, gdy zapominałem tekstu, na przykład: w 3:09 minucie. Doszedłem do wniosku, że moja kamera internetowa od siedmiu boleści ma nierównomiernie oznaczony obiektyw. Jest on dość spory, ale czasami, gdy odnoszę wrażenie, że mój wzrok pada prosto na obiektyw, to ten "nagrywacz" - najłatwiej to ujmując łapie mój wzrok za wysoko. Dlatego w tym przypadku zawitało wrażenie "czytania". Chociaż tak, jak wspominałem - nie jestem niewinny - miałem przylepioną kartkę.

Wracając do kwestii "młodego wieku", to rzeczywiście przeszła mi myśl przez głowę na temat mojego nieodpowiedniego wieku do nagrywania. Jednakże szkoda by było, gdyby pieniądze przeznaczone na zakup tła etc. się zmarnowały.

Dziękuję za wymęczającą opinię,

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...