Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozpiska treningów i diety.

†

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Ile może kosztować rozpisanie diety oraz treningów <ćwiczeń itp> przez trenera personalnego?

No bo, nie wiem czym się różni gość który życzy sobie 800zł za to, od tego, który chce 200zł...moze mi ktos wytlumaczyc?xD

Bywalec
Opublikowano

To zależy na ile chcesz miesięcy ten plan.Ja Ci polecam stronkę

http://potreningu.pl/plany/nowy/krok1
Sprawdzona :)

Na caly okres treningu, 6-8 miesiecy.

Diete/rozpiske treningów chce aby dobral mi trener personalny, z ktorym potem bede cwiczyl. Tyle, ze zazwyczaj cena treningu nie przekracza 150zl..a tutaj sie spotkalem, ze za diete i cwiczenia chce AZ 800zl...+ za treningi

Opublikowano

A co ci kurwa szkodzi dać 800 zł? Przecież tak się chwaliłeś jaki to bogaty jesteś i ubierasz się w szmatach pedalskich projektantów?

@Topic : Płacisz za nazwisko. ELO

Bywalec
Opublikowano

Nie bede komus dawal zarobic za free, skoro to samo moge miec o wiele taniej.

ELO.

A po 2, pytam sie rowniez jaka jest roznica, moze ktos ma doswiadczenie.

elo elo 3 2 0

Opublikowano

U mnie na siłowni (porządna) trener personalny za 1h bierze 120zł + dieta 100zł

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Bywalec
Opublikowano

U mnie na siłowni (porządna) trener personalny za 1h bierze 120zł + dieta 100zł

A rozpis treningow, cwiczen?

Opublikowano

A rozpis treningow, cwiczen?

płacąc 120zł/1h chodzisz z trenerem po siłce i on Ci pokazuje jak poprawnie robić ćwiczenia, a później je przy nim robisz. Jeśli chodzi Ci o jakiś zestaw ćw do domu to polecam te darmowe (100pompek, 100 brzuszków itp)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Bywalec
Opublikowano

płacąc 120zł/1h chodzisz z trenerem po siłce i on Ci pokazuje jak poprawnie robić ćwiczenia, a później je przy nim robisz. Jeśli chodzi Ci o jakiś zestaw ćw do domu to polecam te darmowe (100pompek, 100 brzuszków itp)

Akurat z tymi trenerami co rozmawialem, to dawali ci rozpis treningow i diete, wg. ktorej cwiczysz. i za to sie placi.

Bywalec
Opublikowano

nie masz instruktorów na siłowni? oni powinni ci za darmo ppokazać

Są, tyle, ze ja chce indywidualnie, aby ze mna cwiczyl x)

Opublikowano

Nie lubię cię, ale ci pomogę, tylko przestań szukać na siłę atencji xD

Dieta TYLKO u licencjonowanego dietetyka, który określi profesjonalnym sprzętem twoje zapotrzebowanie kaloryczne i budowę ciała. Resztę masz stąd:

http://liamrosen.com/fitness.html
A trener personalny to głupota, gościu, który pokaże ci technikę wykonywanie ćwiczenia, często źle i to praktycznie cała jego robota. Rozpiszę ci typową ogólnorozwojówkę, która i tak nic nie będzie warta. U mnie na siłowni gościu początkującym każe ćwiczyć na maszynach. xD

Pomogę z matematyki, PW.

Bywalec
Opublikowano

Nie lubię cię, ale ci pomogę, tylko przestań szukać na siłę atencji xD

Dieta TYLKO u licencjonowanego dietetyka, który określi profesjonalnym sprzętem twoje zapotrzebowanie kaloryczne i budowę ciała. Resztę masz stąd:

http://liamrosen.com/fitness.html
A trener personalny to głupota, gościu, który pokaże ci technikę wykonywanie ćwiczenia, często źle i to praktycznie cała jego robota. Rozpiszę ci typową ogólnorozwojówkę, która i tak nic nie będzie warta. U mnie na siłowni gościu początkującym każe ćwiczyć na maszynach. xD

No, dlatego nie szukam po siłowniach tylko wykwalifikowanych trenerów, dietetyków. x)

Opublikowano

Jak chcesz indywidualnie z trenerem / dietetykiem, to on Ci za darmo pokazuje SIŁOWNIE, i jak cwiczyc.

Dopiero potem, jak będziesz chcial cwiczyc, to placisz - ile sobie on/ona zyczy za cwiczenie.

bez gif

Bywalec
Opublikowano

Jak chcesz indywidualnie z trenerem / dietetykiem, to on Ci za darmo pokazuje SIŁOWNIE, i jak cwiczyc.

Dopiero potem, jak będziesz chcial cwiczyc, to placisz - ile sobie on/ona zyczy za cwiczenie.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania ;___;

więc ile wynosi taki koszt i czym się różni tym, że zapłacę za sam rozpis 800zł, a 300zł?

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem się kłania ;___;

więc ile wynosi taki koszt i czym się różni tym, że zapłacę za sam rozpis 800zł, a 300zł?

Ceny dietetyków masz na stronach internetowych, więc będziesz wiedział.

Trening robisz stronglift 5x5, przy czym płacisz trenerowi za jeden trening i mówisz mu aby ci pokazał technikę tych ćwiczeń

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Nie chcę tutaj być jakiś zarozumiały i w ogóle, ale płacić komuś za rozpis treningów? Zrozumiem jeszcze, żeby płacić za rozpis diety, co spożywać i w jakich ilościach bo samemu dojść do tego jest trudno i nie zawsze się udaje osiągnąć to co się chciało osiągnąć. Również nie chciałbym Cię w jakiś sposób obrazić, bo nie mam nic do Ciebie, ale trzeba mieć mózg kota żeby nie wiedzieć jakie treningi wykonywać na daną partię ciała... Na internetach jest mnóstwo poradników tych dobrych i tych gorszych, przebierać można nimi jak kartoflami...

45a1e9d714fa5.jpg
Opublikowano

Tymbardziej, jeśli zaczynasz i nie masz x (x ~5)-letniego stażu. Na początku to czego byś poprawnie nie robił, będzie efekt. Wyszukana dieta na starcie też konieczna nie jest, poczytaj kfd i rozłóż sobie b/w/t.

Bywalec
Opublikowano

Ja podchodze do tego pod innym katem, jezeli chodzi o moje zdrowie, to nie ma co oszczedzac, nie chce popelnic zyciowego bledu jak popelnia 80% ludzi.

Opublikowano

poczytaj na sfd i kfd o FBW, albo na sfd w dziale dla początkujących pierwszy rok treningów, tak najłatwiej Ci będzie, poszukaj na necie jak wykonywać różne ćwiczenia poćwicz w domu i potem jak nie będziesz pewien to się spytaj trenera na siłowni jak dokładnie robić. tylko ostrożnie do niektórych trenerów bo czasami szkoda gadać.

<>

Opublikowano

I jak Ci rozpisali treningi, na którą godzinę masz?

I czy to codziennie?

bez gif

Bywalec
Opublikowano

I jak Ci rozpisali treningi, na którą godzinę masz?

I czy to codziennie?

Trenera w sumie już wybrałem, czekam na rozpiskę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...