Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dogry

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.

Słyszałem że ta strona działa, mam pytanie jak szybko zarobić punkty oprócz Re-flinków? I gdzie moge te Re-flinki ,,Reklamować,,?

Opublikowano

Nie da się. Czekam od 3 tygodni na moje 2000 punktów. Support oczywiście nie odpisuje - bo po co :). Rób refflinki i módl się żebyś dostał punkty

Specjalista
Opublikowano

Ale może jednak jest gdzieś takie miejsce gdzie to mogę reklamować? :D Bo znajomi już podostawali jak chcieli to się zarejestrowali, może jakaś strona gdzie admini nie będą mieli problemów. ;)

Opublikowano

Nie możecie zrozumieć to co wam pisałem?

1.Robicie głowne konto (z tego kupicie np RP za te punkty)

2.Robicie reflinki ze zmienionym IP - polecam CyberGhostVPN (najlepiej z fejsbuka róbcie konta bo bonusowe pkt ale nie musicie)

3.Na reflinka się logujecie i robicie konto w War Thunder po czym gracie raz w tą grę i dostajecie potem 300 pkt.

Co nam to daje? Na główne konto przychodzi wtedy 100 pkt. Trochę zabawy i macie RP'ki na dupy.

PS Bywa, że zmiana IP nie działa od razu.. napiszcie do supportu, że zrobiliście konto i nie macie ofert z grami za punkty. Powinni wam "naprawić".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

strona w 100% działa juz sam dostałem 3x po 40 zł kody paysafecard ;D a pkt nie jest trudno zarobić opublikuj refala na FB zobaczysz ile osób wejdzie ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...