Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Palenie skuna - ogólny temat.

Peter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, są tutaj jacyś zawodowi jaracze albo amatorzy? Temat o pogaduchach na ten temat. Z czego palicie najczęściej? U mnie często wita bonio, wiadro albo zwykła najtańsza lufa.

aLPLZw3.jpg

Opublikowano

Siema, są tutaj jacyś zawodowi jaracze albo amatorzy?

Nie, fora Ci się pomyliły chociaż czasem mam wrażenie, że jest ich tu dużo.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Drugi twój temat to temat o "Ulicznym" rapie RPK.

Najbardziej ambitny twój post to "XDDDDDDDDDDD"

I teraz piszesz temat o jaraniu będąc pewnie 16-latkiem, który po zapaleniu pierwszy raz tak się podjarał, nazwał się "Profesjonalnym palaczem"

Kurwa, jaka patola xDDDDDDDD

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Zajarałem kilka razy w życiu.

Ostatni raz był na domówce u kumpla. Tak się zjaraliśmy, że nic nie ogarniałem. Zgłodniałem i poszedłem do jego kuchni, na stole stały zimne naleśniki ale przecież bez dodatku do lipa. Patrze to lodówki, o powidła! Wziąłem łyżkę, włożyłem do słoika i chciałem rzucić na naleśnika ale poleciało w górę i się przykleiło do sufitu. Wtedy, że nie ogarniałem miałem z tego taką beke.
Jednak potem nie było tak wesoło. Ten dżem odpadł, było go sporo. Plama na suficie, a Ci którzy wchodzili do kuchni roznieśli go po całym domu. Efekt? Plama na suficie, 2 pobrudzone dywany i 3/4 osób z domówki miało fioletowe skarpety.

We ferie minie dokładnie rok od tego zdarzenia. Nigdy więcej xD

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Drugi twój temat to temat o "Ulicznym" rapie RPK.

Najbardziej ambitny twój post to "XDDDDDDDDDDD"

I teraz piszesz temat o jaraniu będąc pewnie 16-latkiem, który po zapaleniu pierwszy raz tak się podjarał, nazwał się "Profesjonalnym palaczem"

Kurwa, jaka patola xDDDDDDDD

Dobra, jeżeli masz tak pierdolić to wyjdź stąd i nie wracaj, chuj Cię interesuje moje życie i mój wiek, patrz na siebie.

aLPLZw3.jpg

Opublikowano

Dobra, jeżeli masz tak pierdolić to wyjdź stąd i nie wracaj, chuj Cię interesuje moje życie i mój wiek, patrz na siebie.

Zajebiste mam nogi. Dzięki za radę.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jak bym już coś miał palić to tylko palić hajs :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...