Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolor nicku na perma za 12.900NX

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nexon nie ogłosił tego w żadnym evencie, ale pojawił się kolor nicku na perma do kupienia. Jeśli ktoś nie ma co z hajsem zrobić, to pewno zainwestuje w to ;)

r7gvig.jpg

Na jaki czas, i czy na stałe - nie wiadomo.

Opublikowano

Był ostatnio za 10k. ;)

Kończą im się pomysły i nie mają czego już dawać.

Wygląda na to że powrócił na stałe ;)

Opublikowano

Wygląda na to że powrócił na stałe ;)

To świetnie. Szkoda, że przez to już nie będzie tak unikalny jak wcześniej. ;f

674071459604241683421.gif

Opublikowano

To świetnie. Szkoda, że przez to już nie będzie tak unikalny jak wcześniej. ;f

Prawda, nx kidy wydadzą ostatni grosz nawet na taki zbędny gadżet, jak opowiadałeś mi że na pierwszym 5shotcie główną nagrodą właśnie był on. Nexon potrafi wszystko spieniężyć. Jedynym plusem jest to że dali ten nowy set za GP, głównie snajpa mi się podoba na 90d chyba 46k gp, a zwykłe l96a1 90d - ponad 70k gp, więc można zaoszczędzić :)

Opublikowano

Ja gram w ca od poczatku 2010 i powiem szczerze ze mialem 2 konta i na zadnym nie posiadałem NX bo mi strasznie szkoda pieniędzy wydawac na jakieś szpanerskie przedmioty w grze, zawsze czekam az coś rzucą na perma za GP to kupie i czy coś ze skrzynki wylosuje i jestem zadowolony i mi to wystarcza. A kolor dali pewnie zeby każde dziecko kupiło i szpanowało ja mam zielony, a ja niebieski a ja sraczko-buraczkowy. Taka prawda bo starszy troche od nich to od rodziców nie wyciaga floty na gre tylko trzyma zeby sobie coś kupić albo dziewczynie. A przeliczcie ile trzeba wydać normalnie kasy zeby kupić jednego perma dobrego za NX, a ja za ta kase prawie 2 razy zatankuje mojego VW golfa (LPG) i zrobie 500km. Taka moja opinia o grach. Pozdro

http://i.imgur.com/UEWzBuc.png

Dobrze prawie ->>Daj Like  

Opublikowano

Już nie wiedzą co robić by czerpać kaase ....

Wkoncu to gra pay to win wiec oczywiste ze z dobre eqi i gra bedzie fajjniejsza ale sa i zalety np jak chcesz gre darmowa to LOL ale tam musisz chwile pograc bo wymagany jest zwyczajny skill zeby tam cos zdzialac ;\

9fhc.jpg

Opublikowano

Wkoncu to gra pay to win wiec oczywiste ze z dobre eqi i gra bedzie fajjniejsza ale sa i zalety np jak chcesz gre darmowa to LOL ale tam musisz chwile pograc bo wymagany jest zwyczajny skill zeby tam cos zdzialac ;\

Co ma kolor nicku do wygrania LOL.

W CA nie musisz mieć NX żeby dobre staty mieć. wystarczy że kupisz 1 raz i bedziesz mieć dostep do rooma gdzie leci szybciej EXP i mieć skilla i level idzie syzbko potem leci ajs i sie kupuje bronie na perma za GP ...

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...