Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypt] Exp ze stone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie

Dzisaj chciałbym wam dać skrypt na exp z stone

on mine of stone:
    chance of 85%
    add 2 xp to the player

% oznacza jaka szansa zdobycia expa z stone (Jak ustawimy 100% to będzie zawsze)

2 xp - Oznacza ile dostajemy expa z stone , zmieniajac Liczbe zwiekszamy/zmiejszamy exp.

FreeBulid [1.7.2] Ip :petardafb.maxc.pl

Survivial+Gildie [1.7.x] Petarda.maxc.pl 

Opublikowano

-.- To chcesz nazwać skryptem?

Może z Twojego punktu widzenia to jest "skrypt", dobra tak to jest skrypt.. ale na co komu.. taki skrypt?

Zawala jedynie RAM'y na serwerze, wolałbym wykorzystać umiejętności i napisać skrypt bardziej rozbudowany.

Mój skrypt na EXP jest bardziej zaawansowany.. nie i tutaj się nie przechwalam, ale to jest po prostu skrypt robiony z pomocą pewnej osoby.

Rangi z pewną permissia mają coraz większy drop, np. po wydropieniu danej rudy wylatuje więcej exp, w godzinach 6-12 jest drop x2, jest to na zasadzie hours.

Co jakiś czas może Ci wylecieć więcej EXP'a, gdy kopiesz kilofem z fortuną masz procent, że wyleci Ci więcej EXP.

Nie mam na myśli, że się popisuję. Po prostu Ci pokazuję co byś mógł napisać.

To tyle na mój temat, bo Twój skrypt na EXP jest denny.. nie wnosi wgl. nic do rozgrywki.

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Skrypt przyda się nowym użytkownikom pluginu Skript.

Jednak sam znałem kod takiego skryptu (cały czas użytkuję go na serwerze), jednak mógłbyś zrobić np. jakiś mały config, czyli ktoś wpisuje, że ma dropić 3 xp i wszystko działa, a nie, że muszą przeszukiwać cały kod skryptu ;)

Pozdrawiam i mam nadzieję, że Why nie da mi znowu %...

• 6 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

slaby skrypt... po co taki skrypt ktory tylko marnuje folder skoro jest plugin OtherDrops dzieki temu pluginowi mozna robic permissjie na drop dla gracza vipa svipa itp

mozna oczywiscie ustawic exp... wiec po co skrypt  :)

Opublikowano

jezeli chcerz jakiegos skrypta ktory jest troche lepszy od twojego [ edit: na szybko go pisalem wiec moze niedzialac ]

==============================================================================

command /p [<text>]:
    trigger:
        if arg 1 is not set:
            send "&6wpisz /p test"
            send "&5lub"
            send "&6wpisz /p test2"
            send "&6Aby sie polapac ze to jest lepszy skrypt :P"
        if arg 1 is "test":
            send "dziala1"
        if arg 1 i "test2":
            send "dziala2" 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...