Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM/TGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , na imię mam Dawid krótko i na temat siebie zaprezentuje, osobiście wolę bardziej rozmowy (Ts,tele itd).

Mieszkam w xxx w woj. Łódzkim, 18lat. W metina gram hmm chyba 6-7 rok leci oczywiście z małymi przerwami. Moje doświadczenie myślę, że jest dosć duże kilka razy GM na serverach Hamachi, GM na dość dużym serverze Dedykowanym (zainteresowani nazwę oczywiście mogę podać), TuT'orki.

Dziennie mam bardzo dużo czasu 5-7h które mogę poświęcić na server. Znajomość komend oczywiście.

Miły, uczciwy, hm. dojrzały, z poczuciem humoru, przedewszystkim pomocny, cierpliwy.

Nie oczekuje jakiegoś wynagrodzenia z pracy, chcę po prostu pomóc i zabić mój wolny czas aby ludzią grało się lepiej.

Zgrany, mocny, dojrzały team to podstwa.

Tak jak na początku pisałem nie będę rozpisywał się bardzo o sobie bo po prostu nie lubię tego robić :). Jeśli otrzymam jaką kolwiek szanse będę wdzięczny a dany pracodawca będzie ze mnie zadowolony, moge obiecać to. Jestem gotowy na pracę testową. Pozdrawiam :)

Inne zainteresowania: Kulturystyka, Informatyka, Motoryzacja.

Z zawodu: Kelner.

Ts:Tak

Mico:TAK

Kontakt: W temacie, pracodawca otrzyma prywatny numer telefonu (bliski kontakt w każdej chwili).

79729806269447766268.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...