Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]SkyDEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Mam do Was pytanie. Czy posiada ktoś może gotową paczkę plików serwerowych SkyDen na wersję MC 1.7.2. Chcę sobie pograć z kolegą na takiej paczce, tylko za nic nie idzie uruchomić na Multi :|. Prosiłbym o gotową paczkę pluginów dodatkowo z tutorialem jak wgrać na serwer gdyż do tej pory zajmowałem się tylko czystymi serwerami Craftbukkit nie modowanymi. Jeżeli ktoś miałby taką paczkę, lub może wykaz pluginów z tej paczki byłbym bardzo wdzięczny, gdyż chciałbym sobie na niej pograć ze znajomymi. ( Jeżeli coś chodzi o skydena na którym gra Blowek ). Dla pomocnika wynagrodzenie - oczywiście plusiki i 5 gwiazd do profilu. :)

Pzdr i czekam na paczkę, w razie czego pw ;-)

Opublikowano

Tak więc, na SkyDen nie tyle Pluginy, co mody są potrzebne ;3

Na MinecraftForum, gdzie jest opublikowany SkyDen masz podaną listę modyfikacji potrzebnych oraz opcjonalnych.

Link do tematu z SkyDenem:

http://www.minecraftforum.net/topic/1655921-sky-den-a-modded-sky-survival-map-with-npcs-and-quests-now-with-cosmic-patch-featured-by-captainsparklez/

Spisz sobie wszystkie mody opcjonalne, jakie byś chciał i kontaktuj się do mnie na Skype [W informacjach o profilu mam podane]

Pomogę ci zrobić cały serwer z silnikiem przystosowanym do modów. ;)

Opublikowano

Tak więc, na SkyDen nie tyle Pluginy, co mody są potrzebne ;3

Na MinecraftForum, gdzie jest opublikowany SkyDen masz podaną listę modyfikacji potrzebnych oraz opcjonalnych.

Link do tematu z SkyDenem:

http://www.minecraftforum.net/topic/1655921-sky-den-a-modded-sky-survival-map-with-npcs-and-quests-now-with-cosmic-patch-featured-by-captainsparklez/

Spisz sobie wszystkie mody opcjonalne, jakie byś chciał i kontaktuj się do mnie na Skype [W informacjach o profilu mam podane]

Pomogę ci zrobić cały serwer z silnikiem przystosowanym do modów. ;)

Zaraz się do Pana odezwę ;-)

@topic

Wszystko już ogarnąłem dziękuję za pomoc, close :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...