Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duży problem Fifa 14 ultimate team

janek5d96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka nie wiem co robic. Wchodzenia do ultimate patrzę 5 transferow zakończonych chociaż niczego nie sprzedawqlem okazało sie ze cala prawa strona mojego składu została sprzedana za grosze na dodatek wszyscy mieli dużo kontraktu a byli sprzedani z wuczerpanym kontraktem w tym Lewandowski, co gorsza kasy ze sprzedaż która nie ja zrobiłem nie dostałem o co chodzi jakoś błąd fify czy jak? zrobiłem zdjęcia ale jak mam odzyskać tych graczy bardzo dużo czasu poswiecilem tej Durnej grze. Proszę o jakieś wskazówki co powinienem uczynic.

Opublikowano

Siemka nie wiem co robic. Wchodzenia do ultimate patrzę 5 transferow zakończonych chociaż niczego nie sprzedawqlem okazało sie ze cala prawa strona mojego składu została sprzedana za grosze na dodatek wszyscy mieli dużo kontraktu a byli sprzedani z wuczerpanym kontraktem w tym Lewandowski, co gorsza kasy ze sprzedaż która nie ja zrobiłem nie dostałem o co chodzi jakoś błąd fify czy jak? zrobiłem zdjęcia ale jak mam odzyskać tych graczy bardzo dużo czasu poswiecilem tej Durnej grze. Proszę o jakieś wskazówki co powinienem uczynic.

Napisz do ea, przedstaw sytuacje i wyślij im fotkę ;)

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Jeśli to nie Twoja wina to zadzwoń do nich, pewnie pomogą. Ale jeśli to ty udostępniłeś gdzieś hasło i email no to teraz nie płacz.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Jeśli to nie Twoja wina to zadzwoń do nich, pewnie pomogą. Ale jeśli to ty udostępniłeś gdzieś hasło i email no to teraz nie płacz.

Dokładnie, muszą pomóc.

Albo coś odjebałeś np. Czitowałeś i boisz się przyznać :D

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Masz jakiegoś keylogera na kompie albo komuś podałeś dane. Ktoś sprzedał zawodników i sobie wysłał monety. Lepiej przeskanuj komputer.

Opublikowano

Juz wiem dlaczego, fanpage ultimate team (1,7mln lajkow) wstawił stronę powiedzieli ze jak sie zalpgije w pewnym czasie to dostaje sie 10 gole packow kliknolem i sie zalogowqlem bo nie sppdziewalem sie czegoś takiego po głównym fanpagu fify 14 ultimate jak ktoś by mi w wiadomości napisał to bym sie skapnol ze to przekręt :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...