Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BookCraft Dużyy drop Vip na edycje ! Wojny gildii Granica świata 5k !

kubasik1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ip serwera zostało dodane. Zapraszamy ! I przypominamy o evencie !

:)

Moje Poradniki

Jak zwiększyć FPS ?

Jak Dodać Mody do MineCraft ?

Następny TuT niedługo =]

Zapraszam do zobaczenia moich Poradników ! =]

Opublikowano

Serwer zajebisty.

--DUZY DROP

--OGARNIETA ADMINISTRACJA

--FAJNY SPAWN : )

--SERWER 9/10 !

Pozdrawiam,Layupl

EUNE - 20 LVL - NICK - LAYUPL

EUW - PO WBICIU 30 LVL GRAM TU!

Opublikowano

Dziekuje za all opinie i zapraszam ! Dzisiaj nowe eventy

/event !

Moje Poradniki

Jak zwiększyć FPS ?

Następny TuT niedługo =]

Opublikowano

dzieki wladca i zapraszam na event ktory zaczol sie o 12:00 do 16:00 Drop obsydianu x2 !

Moje Poradniki

Jak zwiększyć FPS ?

Następny TuT niedługo =]

Opublikowano

Serwer dziwny, spawn dziwny. Ludzie dziwni. Drop za duży. Admin rodzinie rozdaje all eq. Gracze to dzieci, gdyż dodają do gildii i po jakimś czasie wywalają cię i dedają...

NIEPOLECAM

Angake

Opublikowano

Serwer dziwny, spawn dziwny. Ludzie dziwni. Drop za duży. Admin rodzinie rozdaje all eq. Gracze to dzieci, gdyż dodają do gildii i po jakimś czasie wywalają cię i dedają...

NIEPOLECAM

Angake

Dziwny to ty jesteś, i admin nierozdaj nikomu eq, niema nawet rodziny na serwerze ! A jak cb dodaja i wywalaja to nie moja wina najwyraźniej zasłuźyłeś ...

Jakoś innym sie podoba, a jak ci drop za duży to po co wchodziles na serwer wyraźnie pisze, że duży drop...

A i kto tu jeszcze czitował ... ?

Zapraszam na event OX 18:00 !

Moje Poradniki

Jak zwiększyć FPS ?

Następny TuT niedługo =]

Opublikowano

To tak serwer jest poprostu najlepszy na którym grałem

Przed chwilką był event ox spleef i taki z eq :) była do wygrania nether star !

Kto to zdobył nasz członek z gildii .

Ja bardzo polecam serwer a i Angake ty sie nie wypowiadaj bo zasłużyłeś na wyrzucenie z naszej gildii .

Pozdrowionka , LaYuPL

Opublikowano

Z serii cała prawda o :

To tak , z gildią mieliśmy fose , baze , wykładałem obsem , sety prot 4/3 , 56 koxów , 3 staki refili , powiedziałem po chuy dodajesz anty creepery , pogadaliśmy ze śmieciem tzn. adminem i nagle :

post-1084866-0-33056500-1391241819_thumb.png

Dodatkowo dodam że jula05 to siostra piga czyli właściciela , dowodzik na to , to że grali na moim serwerze i tak się tłumaczyli z tego samego Ip , pozdro z postaci , nie chciałem się ujawniać , niePowodzenia , straciłeś gildie MARS , a potem reszte a dawanie itemów siostrzyzce , creeper wybuchł w jej bazie i od razu to wycofuje , serdeczne gówno !

Opublikowano

Z serii cała prawda o :

To tak , z gildią mieliśmy fose , baze , wykładałem obsem , sety prot 4/3 , 56 koxów , 3 staki refili , powiedziałem po chuy dodajesz anty creepery , pogadaliśmy ze śmieciem tzn. adminem i nagle :

attachicon.gif2014-02-01_08.56.57.png

Dodatkowo dodam że jula05 to siostra piga czyli właściciela , dowodzik na to , to że grali na moim serwerze i tak się tłumaczyli z tego samego Ip , pozdro z postaci , nie chciałem się ujawniać , niePowodzenia , straciłeś gildie MARS , a potem reszte a dawanie itemów siostrzyzce , creeper wybuchł w jej bazie i od razu to wycofuje , serdeczne gówno !

Człowieku... skąd ty wiesz ze jula05 to moja siostra a może jednak cb wtedy okłamałem ? A jak już jest naprawdę moja siostra to nie jestem debilem który daje każdemu itemy ! A jak już coś to ty tylko wyzywałeś każdego i buntowałeś. Wychwalałeś się swoją wiedza, co ty umiesz. No bo jak on musi być mądrzejszy od Właściciela. Dlaczego taki Ban ? BO mnie wkurzałeś cały czas... A po co dodałem te nie wybuchające creepery po to aby nie rozwalały całej mapy jak i komuś gildii. Do dropu wprowadziłem kilka nowych rzeczy, jeśli ci się nudzi to idź sobie na swój serwer i tak chwal sie swoją wiedza !

Moje Poradniki

Jak zwiększyć FPS ?

Następny TuT niedługo =]

Opublikowano

Nie zapraszam na serwa serwer kijowy admin wyzywa graczy caly czas i pomaga siostrzyce

Jesteś może jednym z tych którzy myślą, że ambo i ty coś zdziałacie, macie jakieś dowody, że wyzywam graczy ja wlasnie im pomagam jak tylko moge, a z ta siostra to sie kur.. odpier.. cenzura.

Moje Poradniki

Jak zwiększyć FPS ?

Następny TuT niedługo =]

Opublikowano

Kuźwa Ambo,po co ty wogole wchodzisz na ten serwer? idz sobie swoj serwerek . . .

Opublikowano

W-L wyłączone wszystko ok. Nie dlugo 2 edycja 35 s ! Zapraszamy !

Moje Poradniki

Jak zwiększyć FPS ?

Następny TuT niedługo =]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...