Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer PVP WYPALI ?

PkkG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Otwieram serwer pvp 40 slot i mam pare pytań Najważniejsze pytanie jak rozreklamować ten serwer porządnie wiem tyle że jak na serwie pvp gra mało osób to ten serwer nie wypali więc chce zrobić coś większego oferuję serwer 40 slot na start wyspa główną areną na niej będą ukryte skrzynki oferuję spolszczeone pluginy oraz komendy oraz miły typ gry sklep do ulepszania itemków itd serwer bedzie miał statystyki top pvp oraz rangi za zabicia i nagrody oraz eventy typu ox spleef itd. Więc jezeli wiece jak go rozreklamować i czy to wypali piszcie jeżeli jesteście youtuberami z 1000 sub psiac skype bot.botki1

Opublikowano

Jeżeli chcesz aby na serwerze była dużo popularność , zrób 1 vs 1 , 2 vs 2 , 1 vs 2 , eventy oraz tryby np. jeden ma kamienny miecz a drugi ucieka i nazwij to Oralnia , i tak 2 osoby , osobiście mam dużo pomysłów na fajny serwer .

Opublikowano

Możesz rozreklamować na:

- Youtube

- Mpcforum

By gracze zostali i nie uciekli, daj dobre itemy na start, zrób dużo eventów, wgraj spolszczone pluginy :)

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Jeżeli chcesz aby na serwerze była dużo popularność , zrób 1 vs 1 , 2 vs 2 , 1 vs 2 , eventy oraz tryby np. jeden ma kamienny miecz a drugi ucieka i nazwij to Oralnia , i tak 2 osoby , osobiście mam dużo pomysłów na fajny serwer .

Mam 1vs1 2vs2 ciekawe areny

Możesz rozreklamować na:

- Youtube

- Mpcforum

By gracze zostali i nie uciekli, daj dobre itemy na start, zrób dużo eventów, wgraj spolszczone pluginy :)

Wiem ale ale cięzko na tym się wybić :/

wypali tylko trzeba czasu i reklamy :)

Też tak myśle ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...