Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Top (low elo)

Keri0s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Riven dostała nerfa, a teraz dostanie buffa, pomimo tego nadal ma dobre dmg, renekton miał być nerfiony, ale na pbe zmiany wycofano... A wukong, najsłabsze early z tych postaci, ale jego ulti potrafi niszczyć tf. Od siebie polecam riven, bardzo dobra mobilność, fun z gry, dobry dmg, przy odrobinie ogarnięcia potrafi carrować :)

­Keelah se'lai

Opublikowano

Moim zdaniem wziąłbym Renektona, ale Riven sam kupię, bo ma:

- Pro DMG

- Rozwali 3 papiery na solo

- Zadyma w TF;ie

- Wychodzi z tf'a bez szwanku

- Dobry escape (Q,E)

- Pro ult

- W, Q - AoE

Opublikowano

A ja polecam Dariusa. Sam sobie nim carrowałem z Silvera do Golda. Nie ma na niego praktycznie kontry, chociaż możesz mieć problemy jedynie z Kayle i dobrym Teemo.

75217085885568519449.png

Opublikowano

Bierz Riven, mimo nerfów to i tak chyba jedna z najlepszych postaci na topa. Jest mobilna, ma ogromny DMG ( nawet po tych "nerfach" ), jest mocna w TF, a przy tym bardzo dobra na lane :3

Opublikowano

Bierz Jax'a. Super postać na topa. Doskok, odskok (do minionów i do wardów, co przydaje się podczas ganków) <- escape. Ulti dodatkowy pancerz i magic resist. Stun. Wg mnie ma wszystko, co powinna mieć postać na topa :)

Nie chcieli mojej sygny to ją usunąłem ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...