Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona metka.pl

michal1320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, jak wbijam na str www.Metin2.pl to z automatu zamyka mi przeglądarkę. I dzieje się tak nie tylko na stronie metina, ale również na stronach typu elektroda.pl, i roznych forach na temat komputerów. System czysty w 100% dziś formatowany i nadal to samo. Nie ma żadnych programów do kontroli rodzicielskiej. Win 7 x64 wersja przeglądarki Google Chrome 18.0.1025.142 m

Opublikowano

To samo :)/ czy to może być wina plików systemowych? Może to powodować piracki win? Bo wirus 6h po formacie raczej nie możliwy.

Opublikowano

Nie mogę te zainstalować, jak pokazuje sie okno do wyboru jezyka to automatycznie zamyka okno instalacji

Opublikowano

Chyba zostaje Ci tylko format, lub przeinstalowanie systemu.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jakiś złośliwy virus. Spróbuj zainstalować i przeskanować system programem SpyBot, jeśli nie da rady to only format

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Ja formatowałem dziś w nocy z srody na czwartek !!! Widocznie to gówno juz siedzi na mojej płytce z windowsem. Jak dawniej lipa nie mogę zainstalować :D

Opublikowano

może to być jakiś hakier wienc uwarzaj rzeby cie nie okratli

"wienc Ty idź po słownik i uwarzaj rzeby cie nie okratli" xD

Opublikowano

Przeskanuj rejestr programem CCleaner i napraw wszystkie błędy, potem najlepiej zrestartuj komputer i znó przeskanuj i napraw ale już bez restartu komputera. :)

Śmiejecie się ze mnie bo jestem inny,

Ja śmieję się z was bo jesteście tacy sami.

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

Przeskanuj rejestr programem CCleaner i napraw wszystkie błędy, potem najlepiej zrestartuj komputer i znó przeskanuj i napraw ale już bez restartu komputera. :)

CCleaner to była pierwsza rzecz której użyłem i nadal to samo, dziś sformatuje i dam znać co i jak wyszło.

Opublikowano

Zrób format wszystkich dysków/partycji jakie masz w komputerze, jeżeli masz taką możliwość sprawdź na innej instalce windowsa.

Opublikowano

Wgrał inny system, sformatowałem wszystkie partycje. Następnie scaliłem dysk, i zrobiłem dwie nowe. No i problem ustał. Dzięki za pomoc. :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...