Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 29/01 cofanie nerfów, Heartseeker Ashe

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I prawidłowo. Niech mojego Ziggsa i Kha Zixa nie ruszają i może być.

Skin do Ashe nawet ok, ale imo ma już za dużo i powinni sobie dać spokój, Rengar i Syndra dalej po 1 skinie

Opublikowano

No, i wszystko po staremu :D

A co do Ashe, to za bardzo mi się ten skin nie podoba, aczkolwiek zobaczymy jeszcze jak wyjdzie na arcie jak i w grze.

Nie wszystko, bo nerf grubasa zostaje.

b_560_95_1.png

Opublikowano

ehh dalej robia skiny do postaci ktore maja juz ich po tysiac .. nic szczegolnego nie ma w tym patchu pbe tak naprawde. Czekam z niecierpliwoscia na tego nowego Xerath'a :D

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Skin niezbyt, no ale zobaczy się w grze. Prawidłowo cofają nerfy, niech khazixa mi się nie czepiają. Modlę się tylko żeby nie było już nerfow yasuo.

928011413476457403957.png

Opublikowano

A mnie cieszy powrót starego Kassadina C : Skin do Ashe jest okej. Dziwi mnie Renekton. Miał być mocniejszy pod late, a jest taki jaki był?

Opublikowano

Pozostaje się tylko cieszyć, że wszystko wraca do normalności. Mnie w szczególności cieszą odwołane nerfy Rene. Skin do Ashe taki sobie.

Opublikowano

Jest spoko ale kassadin powinnien i tak dostać jakiegoś nerfa bo jak wiadomo zawsze jest insta'ban nawet na LCS

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Usunięcie nerfa Kassadina <3 Posłuchali graczy i wycofali zjebane zmiany ^%^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...