Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski support uruchomiony dla Polaków

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre wieści, z dniem dzisiejszym jest możliwość pisania do supportu nie po angielsku, niemiecku ale po polsku, tak więc o wiele łatwiej będzie się można z nimi dogadać.

Opublikowano

Mały krok do przodu, niech nam jeszcze dadzą polskie radyjko i oficjalną stronę CA po polsku x_X

i może może może wersje CA tylko dla polaków xD

A może by tak Lajka ?!

Opublikowano

Fajna rzecz, zaoszczędzi sie dużo czasu aczkolwiek bardziej czekałem na Polską wersję, mam nadzieje, że wgl wejdzie :x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nawet jakby taka weszła to i tak zostałbym przy EU, może jedynie pingi byłyby lepsze.

Opublikowano

no i elegancko, kolejny krok do przodu, teraz jeszcze tylko polska wersja klienta :D

po co ?? .. nie potrafisz zrozumieć przycisku ''play'' ;) hihihi

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Polska wersje klienta to kolejna kolej rzeczy, tak samo z turasami było. Strona po turecku -> Support po turecku -> Turecka wersja klienta, więc pewnie też nas to czeka, mam nadzieję że będzie to profesjonalne tłumaczenie, bo strona główna nexona daje wiele do życzenia.

#Down,

hahaha xD pomyłka

Opublikowano

Polska wersje klienta to kolejna kolej rzeczy, tak samo z turasami było. Strona po turecku -> Support po turecku -> Polska ( :huh: )wersja klienta, więc pewnie też nas to czeka, mam nadzieję że będzie to profesjonalne tłumaczenie, bo strona główna nexona daje wiele do życzenia.

Tak czy siak,bardzo dobra wiadomość.Czekam na spolszczenie gry ;)

Opublikowano

po co ?? .. nie potrafisz zrozumieć przycisku ''play'' ;) hihihi

chciałeś mi pojechać czy coś ? nie wyszło Ci specjalnie, umiem angielski (spierałbym się że lepiej od Ciebie), nie mniej jednak miło by było grać na polskiej wersji

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Niektórzy tutaj piszą, że przydałby się polski client gry, a na cholerę Wam to? :) Jest dobrze jak jest, wg. mnie to i nawet spolszczać nie muszą, aczkolwiek dobrze byłoby pograć na polskiej wersji językowej. :)

Opublikowano

Niektórzy tutaj piszą, że przydałby się polski client gry, a na cholerę Wam to? :) Jest dobrze jak jest, wg. mnie to i nawet spolszczać nie muszą, aczkolwiek dobrze byłoby pograć na polskiej wersji językowej. :)

Może w jakimś stopniu zwiększyłoby to graczy z Polski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...