Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak robic hajs?

xalekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam mam sure WP + buff (nieozeniony!)

Sura wp(78lvl) ostrze P zbroja G4 palec g7 wir p strach 9

Eq:

Stal+9 bez bonów, truta sr 34 +6 all kd +4 do expa, hełm zwykły wyzywka +7;/, bransa kryształową +9 5b 1,5khp 5 do pz i 20dt, sokola+9 nno , nasior 2khp,ebo+8, buty skórzane +81,5khp, 3 rękawice złodzieja na 3h. Duzo pd. Buff(65lvl) pomoc-41% blogo-36% odbicie-32%. Moje pytanie:

Jak zarobić duzo hajsu:

Dt to wiem 7pietro(narazie juz 2miechy i 1,kamol średnio 1 wyprawa na 3h na 2dni),kwarce lipa,magiczne nasiona-lipa, metki w red lesie jak są to tak średnio(drop).Liczne na wasza pomoc! Pozdrawiam

Metki w normalnym lesie tez probowalem ale żadnego Kamola,oczywiście z rękawiczka.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Drop 35 I do m2/na Pustynie . Umnie na profilu masz poradnik.

==========================================================================
================== Pomogłem ?? - Kliknij "Lubie To" ========================

Opublikowano

Zrobic bodego 35 + bojowca i na metki w m2. Jeszcze mozesz zrobic 10lvl i ustawic bota na IMHA tam leci duzo yangow ;P

je0o.png

Opublikowano

najlepsza opcja to metki w dt (jeszcze lepiej gdybyś zainwestował w rękawice dropu)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Jeśli chcesz, to z IS.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Witam, coś mi się nie chce wierzyć, że na 7 piętrze w DT przez 2 miesiące dropu, udało Ci sie zdobyć 1 kamień duchowy, musiałbys wybijac w kilka minut 1 metina i w dodatku bez rękawicy złodzieja. Wymieniłeś tu praktycznie wszystkie najlepsze zarobki na tym levelu, więc nie wiem dlaczego wszystkie Ci nie pasują. Wiem, że np. Magiczne nasiono może dropnąć raz po 30 minutach a raz po 2 godzinach, to normalne ale taki jest właśnie Metin2.pl Jeśli dropisz te nasiona i kwarce to mam nadzieje, że również z rękawiczką, a jeśli nie to sporóboj z, gwarantuje Ci lepszy efekt, pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...