Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Human Ryze

Azris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Właśnie udało mi się otrzymać w gifcie skórkę Human Ryza. Z tego co słyszalem skin ten jest dość rzadki i nawet drogi. Nie mogę znaleźć na internecie informacji o tej skórce, ale czy jest ona dostępna podczas różnych wydarzeń w lolu? np halloween? Ile ceni się ta skórka?

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Wow serio? :O

No to jestem usatysfakcjonowany :)

Pamiętam, że była taka strona gdzie można było kupic właśnie rar skiny typu pax tf/champ. riven, ale nie mogę jej znaleźć :D

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Pamiętam, że była taka strona gdzie można było kupic właśnie rar skiny typu pax tf/champ. riven, ale nie mogę jej znaleźć :D

Też się cieszyłem jak go zdobyłem.. ale jak kilka razy pod rząd miałem w grze np PAX Sivir lub inne rzadkie skiny to zaczynam myśleć, że teraz nic nie jest rzadkie prócz PAX Jaxa.

Ogólnie to jeszcze trochę i skórki stanieją do groszy.

Opublikowano

Na ebay'u jest champ. riven za 2k pln. Tylko idiota to kupi.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...