Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Dekaron wygląda teraz?

zlotyzloty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano przypomnialem sobie o tej grze co tam sie w ogole teraz dziej ja skonczylem historie z ta gra ja kbyly lv 130 a zaczynalem od bety 2moonsa :) jak z serwerami od kiedy sa ? sa moze jakies nowe albo beda bo podejzewam ze lv same 200+,pamietma ja kwychodiz ldekaron eu i poalcy nie mogli grac przez prosxy sie gralo ;p ile ja lat poswiecilem tej grze pogralo by sie jeszcze

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest wiele dużych lvl'i. Jak chcesz robić nowe konto, to raczej ciężko będzie Ci się wybić bez kupowania dili. Same +9, ale i tak polecam Ci grać, jesteś starym, doświadczonym graczem, a takich brakuje jest zdecydowanie za mało ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja cisne praktycznie od 0 i dobrze idzie. Staram sie nie patrzeć, że każdy Kowalski biega z +9 na mnie tez przyjdzie czas, a zarabia się szybciutko

Opublikowano

Ja cisne praktycznie od 0 i dobrze idzie. Staram sie nie patrzeć, że każdy Kowalski biega z +9 na mnie tez przyjdzie czas, a zarabia się szybciutko

na czym zarabiasz?

Opublikowano

Głównie łowieniu (silvery, coppery, mavricki) i zbieraniu hammerów z Crespo A + przy okazji obsidianów i copperow, silverów. Przykładowo masz 5 hammerów kupujesz od ludzi boxa z bronami na 230 lvl albo 200. Idziesz do kowala i rozwalasz te bronie hammerami  w zamian dostajesz soule ktore sprzedajesz po 8-10mil sztuke, a box kosztował 10mil więc masz około 40mil profitu. Wydaje się nie dużo ale grosz do grosza i się uzbiera. Wole to robić w ten sposób póki nie mam wyższego levela niż kupować golda od ludzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...