Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne lagi w Need For Speed World.

Kakmaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z tą jakże zacną grą ^^

Tzn. Zacząłem grę około 4 dni temu i wtedy było normalnie bez lagów a teraz od dwóch dni mam takie dziwne opóźnienia nie wiem czy tylko ja podczas jazdy dowolnej nie ma lagów gra nie przycina no może czasem ale jak zaczyna się wyścig to są różne figle najgorszy to że jak używam jakiegoś Power-UPa to on się nie używa mimo iż zmniejsza się jego liczba (czyli tak jak bym go urzył bezskutecznie). Po około pięciu minutach w lewym górnym rogu pojawia się osiągnięcie użyj opcji power-up 50 razy dopiero po 5 minutach!!! Prócz tego jak jade wyścig i jestem 3 to mi nagle wyskakuje że jestem pierwszy i jak dojade do mety to jestem pierwszy a reszta ma NU czyli nie ukończenie lub wyjście a ja nie dostaje żadnej kasy ani kart za to ;/ Też tak macie to jakieś przeciążenie serwera czy co?

Gram na Apexie-Eu

Z góry dziękuje za odpowiedź.

Kakmaro

Opublikowano

Serwery ledwo zipią, każdy tak ma czekaj cierpliwie :)

To w tej grze zdarza się średnio raz na tydzień, więc trzeba się przezwyczajć :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...