Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forum na lolu

TheMentor

Forum drużyny rankingowej.  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Forum dru?yny rankingowej.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpadłem ostatnio na dość ciekawy pomysł dotyczący drużyn rankingowych. Sam mam drużyne i my sie wgl nie znamy z gosciami i mamy problem sie jakos konkretnie dogadac. Więc wpadłem na taki pomysł, a jak by każdy team na lolu mogł mieć swoje własne wewnetrzne forum? Myśle że fajnie by to mogło wygladać i napewno przyniosło by to wiele korzyści.

Opublikowano

I co? Pytasz się nas czy bylibyśmy potencjalnymi użytkownikami Twojego forum? Nie

Większość ludzi w teamie się zna, koledzy, znajomi czy coś. Jedynie może challengerzy tak robią, bo mogą a raczej challengerzy to dorosłe osoby, a dorosłe osoby wolą grać niż pisać ^^

Opublikowano

Wg mnie można ale, drużyna musiałby przejść najpierw weryfikacje, a do tego potrzeba ludzi.

Opublikowano

Wg mnie można ale, drużyna musiałby przejść najpierw weryfikacje, a do tego potrzeba ludzi.

dlaczego weryfikacje mysle ze kazda druzyna powinna posiadac cos takiego, to bybly taki wewnetrzny system danej druzyny

Opublikowano

czemu forum miałoby robić coś takiego? jakby zaczęły być z tym setki tematów to i tak wątpie bo to nie nawiązuje bezpośrednio do gry.

<>

Opublikowano

Pomysł dość ok, tylko pomyśl, że serwery już są drewniane. Dorzuć do tego 908343298498 for dla ranked teamów... No cóż, nie jest problemem odpalenie jakiegoś free hostingu i napisanie sobie prostej stronki w html/php, albo nawet zrobienie szablonówki, więc w czym problem. Zróbcie sobie sami takowe forum :)

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...